En vecka i Abu Dhabi – min vinstresa!

Dela inlägget:

Som jag skrivit tidigare om så vann jag i somras pris i en tävling för resebloggare och fick utmärkelsen ”Årets Livsnjutare”. Priset var en resa till Dubai/Abu Dhabi för två personer. Tanken var att åka hela familjen och köpa till två flygbiljetter, men det visade sig att vi inte kunde ta ut resan under något skollov. Vår dotter som går i åttan var inte sugen på att vara borta från skolan eller missa sin cheerleading och min fru var inte så pepp överhuvudtaget på att resa till Dubai igen. Men jag och min son var taggade, så vi bestämde oss för att åka!

Min son var såklart tvungen att plugga i takt med klasskompisarna i skolan och jag bestämde mig för att jobba halvtid på distans samtidigt som han pluggade. Så lite kombo av semester och plugg/jobb .- men med ett härligt miljöombyte och chans att se en plats jag aldrig varit i tidigare.

När jag fick lite mer information om resan visade det sig att flyget gick till Dubai, men hotellet Al Raha Beach Hotell som var en del i resan låg i utkanten av Abu Dhabi. Eftersom jag redan varit i Dubai flera gånger bestämde jag mig för att fokusera endast på Abu Dhabi denna resa och göra så mycket som möjligt av det som finns här under en vecka. Ja, förutom restauranger då för en gång skull. Sonen och jag delar många intressen, förutom just restauranger. Han föredrar klart bufféer framför avsmakningsmenyer, så vi kommer mest att äta på hotellet där vi har köpt till all-inclusive.

Som vanligt – häng med på Instagram om ni vill under veckan, Annars kommer det reportage om allt vi gjort och alla mina tips inom kort här på bloggen!

https://www.instagram.com/p/B7GztMJJdO5/
https://www.instagram.com/p/B7I2f9qpoP-/
https://www.instagram.com/p/B7Lpi1OpjFk/
https://www.instagram.com/p/B7RA1-8J7Hn/
https://www.instagram.com/p/B7TRn2IplxZ/

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...