fbpx
Matochresebloggen
Mat

Brunch på Bockholmen Hav och Restaurang

Bara en kvart från stan med bil ligger Bockholmen – en liten ö man når per båt eller  via en gångbro.   Idag åkte vi hit för brunch på Bockholmen Hav och Restauranginrymd i en fin gammal grosshandlarvilla.  På helger kör de brunchbuffe med start 11.30. Vid fint väder väljer de flesta att sitta på den stora terassen.

 

    Bra kalla och varma rätter, allt från gravad och skagenröra till goda sallader. (Lite minus för bearnaissåsen som var misstänkt lik geleig köpe-bea).

Desserterna var inte så många till antalet och var inte så speciella. Ganska intetsägande chokladmousse och rabarberkompott. Godast kladdkakan med grädde.

Pris: 299:-. Boka bord i förväg!

Är man inte så hungrig och mest är ute efter miljön kan man köpa någon dryck i baren och slå sig ner i trädgården. Eller om man som vi ville byta plats och tog med kaffet ner till en bättre utsikt

Det finns ett till alternativ til fik ute på Bockholmen –  Bockholmen Boat Club.

Hit går man om man är bara är sugen på en kall läsk eller glass. Den lilla macken har även bryggkaffe och bake-of bullar.

Så – Styr kosan mot Bockholmen en solig dag!

 

Du kanske också är intresserad av...

2 Comments

 • Reply
  Katarina Wohlfart
  24 maj, 2015 at 21:54

  Kul. Ska ju flytta till Stockholm nu. hade aldrig hört talas om bockholmen faktiskt. Känner att jag måste till att lära mig mer om Stockholm. Ska skriva så att pennan blöder. Eller tangenbordet kanske 😉 Ska på Miss Voon (typ tror jag det heter) imorrn. 🙂

  • Reply
   christianmuda
   25 maj, 2015 at 05:23

   Välkommen till Stockholm! Kul med Miss Voon, jättebra mat där!

Lämna gärna en kommentar