Bounce studsmattehall Kungens Kurva – vi testar!

Dela inlägget:

Juli 2020: Bounce har tyvärr gått i konkurs, 

Stora hallar med studsmattor har det senaste året börjar dyka upp på massa olika orter i Sverige. Som ett lekland men för lite äldre barn och tonåringar (ja, även en del vuxna!). Jag hatar verkligen leklanden för mindre barn och har nog bara tagit med barnen till ett sånt en gång. Det känns som det är fullt av vabbande föräldrar och småsjuka barn och allmänt för många barn på för liten yta. Så, min farhåga var att detta skulle vara något liknande, men så var det inte alls.

Bounce studsmattehall Kungens Kurva – vi testar!

När vår son nyligen fyllde 9 år åkte vi till Bounce studsmattehall i Kungens Kurva en timme på födelsedagen och tog med en av hans kompisar. Man bör boka i förväg, för de släpper bara in ett visst antal personer per timme. Väl framme får man ett armband med en viss färg för den timme man bokat och så måste man köpa deras speciella ”hopp-strumpor” med extra grepp och ha på sig när man hoppar.

Till skillnad från små lekland med för mycket klätterställningar och för många barn var det här en lite lugnare känsla. Man begränsar hur många personer som får hoppa varje timme och då medelåldern kanske var 14 år var det klart lugnare och mindre skrikigt än lekland för småbarn. Det står även personal vid varje studsmattesektion som dels kollar att man har armband för rätt timme, men även håller koll så det inte skapas olyckor. Vi var här när det troligen är som mest tryck, en söndag klockan 13.00, så bilderna i detta reportage ger en bild av hur det ser ut när det är högtryck.

Studsmattor och hinderbanor på Bounce studsmattehall Kungens Kurva

I den stora lokalen finns främst en mängd studsmattor av olika slag, men även vissa temastudsbanor, t ex killerball eller basket där man får extra studs av mattorna! Det finns även en hinderbana typ tough vikings.

Bounce studsmattehall Kungens Kurva Bounce studsmattehall Kungens Kurva Bounce studsmattehall Kungens KurvaBounce studsmattehall Kungens Kurva

Mat och fika på Bounce studsmattehall Kungens Kurva

I vanlig ordning på ställen som dessa är det ingen gastronomisk upplevelse att besöka deras fik. Men det finns lite inplastade mackor, ceasarsallader och diverse bakverk att köpa om man blir akut hungrig. Däremot var deras hörna med saccosäckar en trevlig upptäckt som var perfekt för en medföljande förälder att softa i med brusreducerande hörlurar och en bra podd!

Bounce studsmattehall Kungens Kurva Bounce studsmattehall Kungens Kurva

Bounce studsmattehall Kungens KurvaBounce studsmattehall Kungens Kurva

Sammanfattningsvis om Bounce i Kungens Kurva

  • Kul utflykt  om man har barn som gillar att hoppa i studmattor!
  • Pris: 150:- per barn för en timme plus 30:- för speciella strumpor.
  • Fri parkering utanför i 2 h.
  • Läs mer hos Bounce: Web

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...