fbpx
Matochresebloggen
Bose Soundlink Mini
Musik för resan Teknik

Bose Soundlink Mini – minihögtalaren som får hänga med överallt i sommar

Jag gillar verkligen att ha musik med mig och nu i år har jag nästan blivit beroende av att ha med mig min lilla Bose Soundlink Mini överallt. Den har hängt med på weekendresor till Warszawa och Belgrad där den ordnat bra musik på rummet. På långkryssningen runt Östersjön upptäckte jag att det var en bättre filmupplevelse att kolla film i mobilen och ha riktigt bra ljud via minihögtalaren än att kolla film på datorn och den lösningen har jag fortsatt med på landet nu i sommar där jag och sonen plöjt avsnitt efter avsnitt av Prison Break på kvällarna. Och nere på bryggan på landet har jag varvat att lyssna på mina favoritpoddar (Alex & Sigge, Fördomspodden) med grymma Spotifylistor.

Bose Soundlink Mini

Jag gillar även  att basta länge och vad är mer perfekt då än att ställa högtalaren strax utanför bastudörren och lyssna på dagens sommarpratare!

Bose Soundlink Mini

Bose Soundlink Mini

Den minihögtalare jag har är en Bose Soundlink Mini och den kom redan 2015 men står sig fortfarande riktigt bra i konkurrensen. Det tar lång tid att ladda upp den, men sedan håller den laddningen en hel dag. Man kopplar enkelt den till mobilen via Bluetooth helt utan störningar. Den är liten, så den är smidig att ta med överallt. Den kan såklart inte mäta sig ljudmässigt med en större variant av högtalare, men för sin storlek är ljudet kanon!

Senaste bluetoothhögtaren från Bose

I våras kom Bose med nya Soundlink Revolve, en högtalare som till skillnad från den Soundlink Mini jag har ska ge 360-ljud i alla riktningar och dessutom är vattentålig. Kanske kan den till och med stå inne i bastun?

Pris: Lilla Soundlink Mini kostar 1990:-, nya Soundlink Revolve runt 2490:-.

Har du några andra erfarenheter av bra, portabla högtalare? Kommentera gärna!

 

 

Du kanske också är intresserad av...

4 Comments

 • Reply
  Christine - 29°
  29 juli, 2017 at 20:59

  Förstår dig. Vi har också en minihögtalare, dock inte just denna modell, men den är med oss typ överallt. På resor, på landet osv. Mins dock inte vad det är för modell eller märke, och nu har den hängt med rätt många år. 🙂

  • Reply
   christianmuda
   29 juli, 2017 at 21:06

   Ja, visst är det grymt att ha en följeslagare som fixar ljudet!

 • Reply
  Lisa / livet från den ljusa sidan - en reseblogg
  30 juli, 2017 at 08:43

  Ja, det är så himla smidigt! Hemma har vi en riktigt bra som heter Hercules, gick mer på utseendet där ska erkännas men ljudet är bra 🙂
  Köpte även en till kompisar när vi skulle dit på midsommar, en liten scullcandy som är helt vattentät – så de har den i bastun och med ned till havet/bryggan osv. Så himla bra!

  • Reply
   christianmuda
   30 juli, 2017 at 08:46

   Vilken perfekt gå-bortpresent!

Lämna gärna en kommentar