Bästa powerbanken till iPhone

Dela inlägget:

Inlägg i samarbete med MytrendyPhone /

Att ta med en powerbank på resan är givet för mig nuförtiden med alla prylar som ska laddas men ofta är det personer med på resan som glömt sina powerbanks och vill låna min. Och det är ju alltid kul att kunna vara generös när någons mobil laddat ur men de powerbanks jag haft tidigare har bara räckt till att ladda upp en telefon som mest.

Bästa powerbanken till iPhone

Så, jag har undersökt vilken som är den bästa powerbanken till iPhone (och för alla andra tekniska prylar såklart) och har nu fått hem den jag beställt från MytrendyiPhone –  en Xtreme Power Bank med 26.800mAH. Den är inte så stor men är packad med batterikraft!
Tre USB-portar och en tydlig display som visar hur mycket batteri som är kvar. Dessutom massa funktioner som att den stänger av sig själv om någon device inte tar emot ström som den ska.
Bästa powerbank till iPhone

Hur stor powerbank behöver man?

En iPhoneX eller en iPhone 8 har ett batteri runt 2700mAh så med denna Xtreme Power Bank kan man ladda telefonen hela 9 ggr! Eller ladda tre olika telefoner, trådlösa hörlurar, iPad… här kommer batteriet rimligen aldrig ta slut! Perfekt att ta med för att fylla hela familjens behov (eller för min del även på pressresor för att kunna vara generös mot andra bloggare som behöver fylla på batteriet).
Bästa powerbank till iPhone
Denna kommer även levererad i ett fint litet fodral och såklart med alla sladdar som behövs för att ladda upp extrabatteriet.
Bästa powerbank till iPhone

Jag har med laddning så det räcker åt alla!

Så nu har vi rensat ut alla små halvdåliga powerbanks jag fått via diverse events och kommer numera bara ta med denna kraftfulla powerbank på alla resor. Och ni som reser med mig behöver inte packa ner powerbanks längre – jag har med så det räcker till alla!
Inlägget görs i samarbete med MytrendyPhone.com som dels har massa olika powerbanks, men även mobilskal, trådlösa laddare och andra tillbehör till din iPhone. Snabb leverans och bra märkesprylar!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...