Barer i Praga Warszawa

Dela inlägget:

Barer i Praga Warszawa

Praga är ett område på andra sidan floden sett från centrala Warszawa som är ganska slitet och här finns ett lite mer alternativt uteliv jämfört med city. Barerna är enklare, priserna är lägre och gästlistor existerar inte. Flera ställen har liveband och det är öppen stämning, lätt att börja prata med folk. Känner man sig inte riktigt hemma på de snygga cocktailbarerna i centrala Warszawa är en kväll i Praga att rekommendera. När vi var här var det knappt några turister och vi hörde ingen svenska (till skillnad från t ex baren i Marriot hotell där hälften av sällskapen talade svenska!).

W Oparach Absurdu på Zabrowska

Zabrowska är gatan man ska styra till för att hitta de flesta barerna i Praga och här hittade vi baren W Oparach Absurdu. Mysig mellanstor bar med liveband och flera våningar. Billig öl, som på alla ställen i Praga! Address: Ząbkowska 6
Barer i Praga Warszawa Barer i Praga Warszawa

Sklad Butelek & Chmury

Ett par kvarter från Zabrowska hittar man en gammal industribyggnad som rymmer barerna Sklad Butelek & Chmury. Om det var enkelt på W Oparach Absurdu är det ännu mer så på dessa barer. Gillar ni enkla, slitna hak där man flyttat rakt in i en övergiven industrilokal och fyllt dem med loppismöbler och krims-krams kommer ni gilla dessa ställen! Adress: 11 Listopada 22.
Barer i Praga Warszawa
Barer i Praga Warszawa    Barer i Praga Warszawa
Vill ni istället hitta lite sköna cocktailbarer? Klicka er då till detta inlägg där vi visar upp Warszawas 6 bästa cocktailbarer!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...