fbpx
Matochresebloggen
Aqua Fun i Dubai
Dubai Okategoriserad Vattenpark

Aqua Fun i Dubai – världens största hinderbana på vatten

När vi var på Leksand Sommarland i somras testade vi årets nyhet – Wipeout Siljan. Det är en hinderbana på vatten som barnen tyckte var superkul men temperaturen i vattnet gjorde att man snabbt blev kall. Förstå vår glädje när exakt samma typ av bana, fast aningen större numera finns i Dubai, vid JBR Beach som är den mest populära av de allmänna stränderna.

Aqua Fun i Dubai

15 meter ut från stranden ligger denna stora hinderbana som är formad till Dubai-loggan om man ser den från ovan. Vi hittar nästan exakt samma hinder som i Leksand (och det verkar vara samma leverantör) men här gör det inget att man ofta hamnar i vattnet då vattentemperaturen denna dag låg på 24 grader!

Aqua Fun i Dubai

Bild lånad från Aqua Fun

Aqua Fun i Dubai Aqua Fun i Dubai Aqua Fun i Dubai Aqua Fun i Dubai Aqua Fun i Dubai Aqua Fun i Dubai Aqua Fun i Dubai Aqua Fun i Dubai Superkul, men sjukt jobbigt. Man får låna flytvästar att ha på sig som funkar som kvitto att man har betalat och de får man behålla hela dagen, så vi körde först ett pass jag och barnen och efter lunch igen bara jag och vår son som verkligen inte kan få nog av hinderbanor. Jag satt dock och vilade sista kvarten…

Besöket på Aqua Fun gjordes i samarbete med Aqua Fun, men åsikter och tankar är som alltid mina egna.

Du kanske också är intresserad av...

2 Comments

Lämna gärna en kommentar