Airdine – en app som Uber Pop fast för hemmakockar!

Dela inlägget:

Idag lanseras appen Airdine i Sverige. Det är en app som låter hemmakockar skapa sin egen lilla restaurang i sitt eget kök: skapa en meny, sätta ett pris och sedan låta gäster boka bord via appen. Jag har varit betatestare av appen i ett par månader men då bolaget bakom appen ligger i Göteborg har alla betamiddagar ägt rum i just Göteborg så jag har inte provat appen skarpt ännu. Men idag släpps den för allmänheten och redan första dagen har ett antal personer lagt ut sina menyer i appen. Man söker enkelt i en karta som visar var i stan det finns middagar och vad de kostar.

IMG_1839

Vad sägs om Aisan Fusion meny hemma hos Zayera fredag den 11 mars? 150:- för en asiatisk vegansk meny. Värden kan välja om dryck ska ingå eller ej, här skall man alltså ta med egen dryck.

IMG_1828 IMG_1829

Eller Viltlasagne med kantareller och ananaspaj hemma hos Johan för 450:-. Här är det lite oklart vad man får till förrätt dock.

IMG_1831 IMG_1833

Är du sugen på Ungerska specialiteter är middagen hemma hos Natalie något för dig! Gulasch med hemlagad gnocci och saltgurka med choklasmousse till dessert – 220:-. Är nog den middag jag blir mest sugen på att boka in mig på!

IMG_1835

Man bokar och betalar sin plats direkt i appen. Airdine-appen är gratis men de tar 15% i bokningsavgift från arrangören.

Väldigt kul idé och för alla som drömt om att vara med i Halv 8 hos mig men inte är sugna på den exponering som programmet ger är ju detta en perfekt mellanväg!

2 kommentarer

    • Bara i Sverige ännu, men jag håller med – att äta hemma hos en lokal familj är ju det man helst vill när man vill upptäcka ett nytt land!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Bästa glöggen 2023 – vi testar 5 olika

Vilken är den bästa glöggen 2023? När man bjuder in till adventsfika vill man såklart bjuda på en...

Winter Margarita – Fredagsdrinken är en vintervariant av denna sommarklassiker

Gillar du drinken Margarita kommer du älska en Winter Margarita. Samma goda smaker av sött, salt och surt...

Guide till Koh Samet 2023 – stränder, hotell och tips

Guide till Koh Samet! Är du sugen på en semester på en av Thailands absolut vackraste öar? Då...

Afternoon Tea på La Tour med fransk touch

I lördags testade jag La Tour's nya Afternoon Tea med fransk touch - och detta var en lunchupplevelse...