Winter Workation med Influencers of Sweden

Dela inlägget:

I söndags åkte jag till Åre för Winter Workation med Influencers of Sweden – en konferens om bloggande för bloggare av bloggare! Det finns flera olika nätverk för bloggare och förutom Influencers of Sweden är jag med i flera av dem för just resebloggare, som Svenska Resebloggare, det internationella nätverket Professional Travel Bloggers och i våras startade jag upp nätverket Swedishtravelbloggers.se för de största svenska resebloggarna.

En stor nytta med dessa nätverk är de Facebookgrupper som man får komma med i. Där delar vi kontakter, diskuterar ämnen som sponsrade inlägg och prissättning och får tips om vi har tekniska problem. Men, det är också riktigt kul när vi ses på riktigt och nu i veckan arrangerade Influencers of Sweden alltså Winter Workation.

Winter Workation med Influencers of Sweden

Det var andra gången som Influencers of Sweden arrangerade denna workation i Åre och upplägget är föreläsningar och workshops på morgon- och eftermiddagarna och fri tid för aktiviteter mitt på dagen. En mix av jobb och semester alltså! I priset ingick boende och middagar på Holiday Club i Åre och även liftkort och skidhyra för de som ville passa på att åka skidor.

Flyg till Åre

Man tog sig dock upp till konferensen för egen maskin och jag hade lite bonuspoäng med SAS jag kunde nyttja för att köpa biljetter. Så i söndags morse tog jag Arlanda Express ut till Arlanda och en kort 40 minutersflygning senare var jag framme i Östersund och därifrån flygbuss för att ta mig till Åre. De flesta andra tog nattåget upp och det är ju ett bra alternativ om man har mer tid. Mer om flyg kontra tåg till Åre inom kort på bloggen!

Winter Workation med Influencers of Sweden

Bussen stannade vid Åre Station där Holiday Club ligger, så efter att ha checkat in bytte jag snabbt om till skidkläder, hämtade ut ett par hyrskidor i butiken som ligger inne i hotellet och gav mig direkt upp i backen. Älskar kontrasten i att gå från ett slaskigt Stockholm till krispig vinter och skidåkning samma dag!

Winter Workation med Influencers of SwedenWinter Workation med Influencers of Sweden

Winter Workation med Influencers of Sweden

På kvällen samlades hela gänget med influencers för en fördrink och sedan åt vi middag på Holiday Clubs restaurang Grow. Tänk er 30 pers där alla vill fota och filma maten innan man hugger in, ingen tvekan om vilket sällskap man var i! :-). Då många i gruppen är vegetarianer hade man bokat vegetarisk mat till samtliga, som var riktigt god!

Winter Workation med Influencers of Sweden Winter Workation med Influencers of SwedenWinter Workation med Influencers of Sweden

Efter middagen fick jag med mina bordsgrannar till Fävikens pop-up Svartklubb som låg bara en kort promenad från hotellet – mer om den restaurangen (där jag sedan även åt middag senare) i ett kommande inlägg!

Winter Workation med Influencers of Sweden

Personlig utveckling, inspiration, skidor och skoter!

Måndagen inleddes med en workshop om värderingsstyrt ledarskap och sedan fortsatte vår Winter Workation med att åka skoter, mer skidor, fler föreläsningar, bad och bastu i Holiday Clubs stora spa och såklart en after ski!

Winter Workation med Influencers of Sweden Winter Workation med Influencers of Sweden Winter Workation med Influencers of Sweden  Winter Workation med Influencers of SwedenWinter Workation med Influencers of SwedenWinter Workation med Influencers of Sweden

Yrke – Influencer

Ingen på denna konferens levde helt på att blogga eller Instagramma, utan alla har det precis som jag mer eller mindre som hobby eller bisyssla, eller kombinerar det med andra kreativa yrken som fotograf eller copy. Men det finns andra personer som lyckats så bra att de lever på sin blogg och om det har Linda Hörnfeldt skrivit en bok – Yrke Influencer – som hon hade releasefest för en av kvällarna här.

Yrke Influencer

Snygg och lättläst bok som jag kan rekommendera både för er som funderar på att börja blogga eller för er som jobbar med PR eller marknadsföring och som vill veta mer om nyttan med att samarbeta med influencers!

Sammanfattningsvis

Härliga inspirerande dagar och fantastisk skidåkning! Mer om Åre kommer på bloggen de närmaste dagarna.

13 kommentarer

    • Ja, gör det Johnny – bra nätverk! Skidbackarna i Åre var grymma, är du bortskämd med Alper eller åker du inte alls? 🙂

  1. Det låter ju som att det var lyckade dagar! Säkert bra med nätverkande oxå! Vegetarisk mat till alla är ett bra koncept tycker jag (i alla fall om restaurangen ör bra på det). Det körde vi alltid på mitt förra jobb.

    • Ja, denna vegetariska mat var riktigt bra, men skulle önskat en liten bit kött eller fisk till. Lyfter på ett annat sätt då tycker jag!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...