fbpx
Matochresebloggen
Spökhus

Världens otäckaste spökhus

Tycker du om spökhus, men känner att det är lite mesigt på Gröna Lunds spökhus med levande spöken? Då har jag tips på den ultimata weekendresan för dig!

I San Diego, Californien finns McKamey Manor – världens otäckaste spökhus  Här lockar de med att du blir dränkt i låtsasblod, bunden, inkastad i en frysbox och får en korg med ormar hälld över dig. Upplevelsen tar 8 timmar, men hittills har ingen klarat av att stanna mer än fyra timmar inne i huset.

2  4 5 6 7 8 9

Alla bilder ovan är lånade från www.mckameymanor.com

Låter det vidrigt? Jag skulle inte komma på tanken att gå in, men flera hundra personer står på kölistan. Åldersgränsen är 21 år.

För otäckt? För långt bort?

Börja med våra svenska spökhus.

Jag var på Gröna Lunds “House of nightmares” förra året och skrev då så här om upplevelsen:

Jag var bara tvungen att testa årets nyhet – house of nightmares. Riktigt läskigt och skulle gärna haft med mig någon in i huset. Man börjar med att slussas in till ett mörkt litet rum och sen smäller dörren man gick in i igen. Har nog aldrig varit så på helspänn. Riktiga människor sminkade till otäcka varelser dyker fram ur mörkret när man minst anar det… Så här glad jag var jag när jag äntligen kom ur huset!

Eller testa Lisebergs spökhus – Hotell Gasten. Vi ska till Liseberg nästa vecka så då kommer i alla fall jag gå in!

Gillar du spökhus, kanske till och med blir sugen på att åka till San Diego och ge dig in i Mc Kamey Manor? Kommentera gärna!

 

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar