Världens otäckaste spökhus

Dela inlägget:

Tycker du om spökhus, men känner att det är lite mesigt på Gröna Lunds spökhus med levande spöken? Då har jag tips på den ultimata weekendresan för dig!

I San Diego, Californien finns McKamey Manor – världens otäckaste spökhus  Här lockar de med att du blir dränkt i låtsasblod, bunden, inkastad i en frysbox och får en korg med ormar hälld över dig. Upplevelsen tar 8 timmar, men hittills har ingen klarat av att stanna mer än fyra timmar inne i huset.

2  4 5 6 7 8 9

Alla bilder ovan är lånade från www.mckameymanor.com

Låter det vidrigt? Jag skulle inte komma på tanken att gå in, men flera hundra personer står på kölistan. Åldersgränsen är 21 år.

För otäckt? För långt bort?

Börja med våra svenska spökhus.

Jag var på Gröna Lunds ”House of nightmares” förra året och skrev då så här om upplevelsen:

Jag var bara tvungen att testa årets nyhet – house of nightmares. Riktigt läskigt och skulle gärna haft med mig någon in i huset. Man börjar med att slussas in till ett mörkt litet rum och sen smäller dörren man gick in i igen. Har nog aldrig varit så på helspänn. Riktiga människor sminkade till otäcka varelser dyker fram ur mörkret när man minst anar det… Så här glad jag var jag när jag äntligen kom ur huset!

Eller testa Lisebergs spökhus – Hotell Gasten. Vi ska till Liseberg nästa vecka så då kommer i alla fall jag gå in!

Gillar du spökhus, kanske till och med blir sugen på att åka till San Diego och ge dig in i Mc Kamey Manor? Kommentera gärna!

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...