fbpx
Matochresebloggen
Ibiza Mat Okategoriserad

Topp tre beachklubbar på Ibiza

1. Nikki Beach Ibiza


Tjugo minuter norr om Ibiza Town ligger Nikki Beach Ibiza. Ett ganska nytt tillskott i Nikki-beach familjen, med glassiga beachklubbar runt om i världen på platser som Miami, Dubai och Phuket. 

Vi kom hit relativt tidigt, runt 11.30 och lyckas ta de två sista vanliga solstolarna som man kan hyra. Nivån upp är en solbädd för 500 euro. Men då ingår en flaska champagne… 
  

Väl här berättar de om sin Sunday Champagne Brunch med obegränsat med champagne. Det kan vi inte motstå så efter en timme i solstolarna hugger vi istället in på brunchen.

  

         

  
Under tiden vi brunchar höjs tempot och musiken gradvis, indianklädda dansare och trummisar höjer partystämningen.
   

   


Väldigt avslappnad och trevlig stämning och vi stannar kvar ända till solen börjar gå ner. Riktigt bra ställe.

2. Blue Marlin 

En annan klassisk beachklubb är Blue Marlin. Ett större ställe som till skillnad från Nikki Beach inte har någon pool, utan här svalkar man sig i havet.
   

 

Alla strandbäddar ligger längs med en spång som leder till havet, så det är ett perfekt ställe att spana in de andra gästerna på. Här är en stor mix av allt från 25-åringar upp till gäng i 70-årsåldern.
  
Hit kom vi lite senare på eftermiddagen och lyckas få den sista stora beachbädden. (Well, få och få – den kostade 400 euros varav man fick handla för 300).

 
Självklart en bra DJ och riktigt bra mat. 
  
  
Bukten som Blue Marlin ligger i sett från ovan, av en slump fotade vid den vid inflygningen till Ibiza.
  

När solen gått ner flyttar festen upp en bit från stranden till restaurangen som byter skepnad till houseklubb. 
  

Är man rutinerad har man alltså med ombyte och kan fortsätta festa vidare här!

3. Ocean Beach Club.

Ocean ligger vid St Antonio på Ibizas västra sida. Detta är en av de största strandklubbarna och är den som ryktas vara mest party på. 

 
Här är det stora house DJ’s och olika koncept varje dag, exempelvis med Ocean Spray party en gång i månaden. Då är entrén 35 euro – inklusive en flaska “Ibiza Ocean spray cava”! 
  

Vi hann dock inte själva testa Ocean Beach klubb denna gång tyvärr. (Bilder lånade från ibiza-spotlight.com och chillnspill.com).

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar