fbpx
Matochresebloggen
Tävling

Tävling – vinn en glampingupplevelse i Vänerskärgården – rösta på din favoritreseblogg

Nu har du chansen att vinna en härlig glampingupplevelse, genom att rösta på bästa reseblogg. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att rösta på din favoritreseblogg och sen ange din mailadress så är du med och tävlar om vinsten – som är en övernattning i lyxtält i Vänerskärgården (värde 4 298:-).

Den reseblogg som får mest röster kan dessutom vinna ett av tre priser, där förstapris är presentkort på 7.000:-. Det är TrueStory som nominerat ett antal resebloggare till årets reseblogg – Matochresebloggen.se är en av dem – och nu gäller det att få mest röster före sista juni!

Det vore såklart kul att ta hem ännu ett pris!  Så rösta gärna – och ha chansen att vinna en glampingupplevelse i Vänerskärgården!

Tidigare utmärkelser för Matochresebloggen.se

Maj 2021: En av de bästa “Resebloggarna Som Får Dig Att Bli Resesugen

Senaste det var en större tävling för svenska resebloggare var 2019, då vann jag pris som Årets Reseinspiratör 2019 – i kategorin Livsnjutare. Läs mer om den tävlingen här.

I Maj 2018 blev bloggen utsedd till näst bästa Svenska reseblogg i Momondo Open World Awards. Läs mer här.

I December 2016 fick Matochresebloggen.se pris som “Travel Inspirator 2016” från nätverket “Nordic Travelblog event” där bland annat Visit Greece satt i juryn.

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar