fbpx
Matochresebloggen
Nya backar och expresslift i Romme
Okategoriserad Romme Alpin Skidor

Nya backar och expresslift i Romme nästa säsong

Vi maxade skidsäsongen i Romme och åkte ett par timmar idag söndagen den 8 april, sista dagen backarna är öppna. Superlite folk både i backar, liftar och restauranger – så skönt att slippa trängas och köa! Men, snön blev snabbt mosig då det var 6 plusgrader så det var tungt att svänga! Skidåkningen i Romme har jag skrivit om flera gånger tidigare så nu tänkte jag istället visa vad som bli nästa års nyhet – nya backar och en expresslift vid det som idag är Götes Brant, på sidan mot parkeringen.

Nya backar och expresslift i Romme nästa säsong

Så här kommer den nya pistkartan se ut och för alla som gillar Götes Brant är detta en välkommen nyhet. Det blir två nedfarter – 38 och 39 och en ny snabb 6-stolsexpresslift som går hela vägen upp till Solklinten.

Götes Brant – sista åket i sega liften

Idag tog jag några sista åk i Götes Brant där det dagen till ära var massa aktiviteter som tävlingar i parallellslalom och puckelpist, gratis hamburgare till alla som klätt sig i 80-talsoutfit och en DJ samt konferencier.

Men sen fick jag ta den gamla liften upp. Så galet långsam! Superkul att man bygger en ny snabb lift här – för backen Götes Brant hör verkligen till favoriterna i Romme Alpin!

Nya backar och expresslift i RommeNya backar och expresslift i Romme

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar