fbpx
Matochresebloggen
Brunch i Budapest på Corinthia Hotel
Brunch Budapest Okategoriserad

Brunch i Budapest på Corinthia Hotel

Budapest har massor med stora pampiga lyxhotell och många av dem serverar en dignande söndagsbrunch. Vi hade läst att brunchen på Corinthia Hotel i Budapest verkligen var något extra så i söndags hade vi bokat bord här och det var en riktigt härlig brunch i en underbar hotellmiljö.

Brunch i Budapest på Corinthia Hotel

På detta femstjärniga hotel har man verkligen gått all-in på brunchen, med en stråkorkester som spelar, en stor buffé och flera olika stationer med allt från sushi till en grill.

Brunch i Budapest på Corinthia HotelBrunch i Budapest på Corinthia HotelBrunch i Budapest på Corinthia Hotel Brunch i Budapest på Corinthia Hotel

Till brunchen ingår fria drycker så länge man håller sig till lokalt vin, öl och och bubbel, allt serverat vid bordet som sig bör på ett hotell av denna klass.

Brunch i Budapest på Corinthia Hotel Brunch i Budapest på Corinthia Hotel

Desserter och crepéskock

Det var svårt att hålla igen och inte äta för mycket av all god mat, men vi testade även lite från det stora dessertbordet och delade på en nygräddad tunn crepes som stektes på beställning, fylld med choklad och frukt. Mums!

Brunch i Budapest på Corinthia Hotel Brunch i Budapest på Corinthia Hotel

Barnvänligt med lekdel

För små barn finns en stor lekdel, med personal som påskpysslade och bakade med de barn som ville. Våra barn som är lite äldre var dock mer intresserade av all den goda maten men för ett par år sedan hade detta varit en perfekt plats för dem att hänga på efter att de ätit klart.

Brunch i Budapest på Corinthia Hotel Brunch i Budapest på Corinthia Hotel

Detaljer

Läs mer om söndagsbrunchen på Corinthias egen webb (där man även bokar bord, vilket rekommenderas)

Pris: 11.500 HUF (ca 380 SEK) för vuxna, halva priset för barn 6-12 år. Allt inklusive fria drycker ingår, men 11% skatt tillkommer. Klart prisvärt givet allt som ingår och den höga kvalitén!

Du kanske också är intresserad av...

2 Comments

 • Reply
  Liniz
  9 april, 2018 at 19:50

  Wow ser riktigt gott ut 🙂

  • Reply
   christianmuda
   10 april, 2018 at 16:21

   Ja, superhärlig brunch!

Lämna gärna en kommentar