Norwegian Getaway – shower, stand up comedy och liveband

Dela inlägget:

Igår skrev jag om aktiviteterna ombord Norwegian Getaway och idag kommer det handla om underhållningen ombord. Vi hade med barnen på resan och vårt största fokus på var inte på underhållningen, men många kvällar (och en lunch) tog vi ändå del av den.

Norwegian Getaway – shower, stand up comedy och liveband

Det finns ett oväntat brett utbud av saker att göra på kvällarna och det mesta ingår i premium-all-inclusive-priset, medan vissa där det serveras mat kostar extra. Utbudet av påkostade shower är en av de största skillnaderna mellan att åka på stora jämfört med mindre kryssningsfartyg, detta var verkligen en leverans över mina förväntningar. Några exempel på vad som fanns på detta fartyg:

Stand up comedy på Norwegian Getaway

Fartyget har en rad komiker som gör gästspel en vecka i taget. När vi var ombord fanns bland annat Mike Paramore och Greg Warrren här, som både framträdde på en av de stora scenerna, där de turades om att stå på scenen, men även i mindre format andra kvällar i en av barerna.

Norwegian Getaway - shower, stand up comedy - Mike Paramore

Riktigt kul och förvånansvärt utmanande, där mycket handlar om roliga och konstiga episoder ombord som alla passagerare kan relatera till. Hit gick vi flera kvällar.

Burn The Floor – Salsadans

Flera kvällar kunde man kolla in fartygets salsa-show Burn The Floor som kör på en av de stora scenerna. Tighta dansare och snygg koreografi!

Burn The Floor - Salsadans

Fat Cats – liveband varje kväll

Fartyget har flera pubar med live-underhållning. Den med mest drag var Fat Cats, där det var liveframträdanden från middagstid sent in på natten, med allt från sköna soulband till rock!

Fat Cats - liveband varje kväll

Pianobar ombord

Vill man ha lite mer stillsam underhållning är pianobaren ett bra alternativ. Superduktiga musiker och bra låtar!

Wine Lovers The Musical

De dagar fartyget var till havs var det extra mycket underhållning under dagarna. Ett exempel är en kombinerad lunch-vinprovning-show som kallas ”Wine Lovers The Musical” som jag och min fru gick på medan barnen barnen som fått tidig lunch var på barnklubben.

Här är konceptet en lättsam vinprovning som leds från scen i musikalform, samtidigt som man serveras en trerätterslunch.

Wine Lovers The MusicalWine Lovers The MusicalWine Lovers The Musical

Riktigt underhållande, goda viner och god mat. Rekommenderas! (Kostar 25 USD extra per person).

I samma lokal som Wine lovers the musical spelades ges även en kvällsföreställning – Cirque Dreams and Steam – där upplägget är liknande – en trerättersmiddag med en föreställning mer åt cirkushållet med akrobater etc. Vi tänkte verkligen gå på den men det blev inte av någon kväll under veckan. Även den kostar extra (30 USD per person).

Boka biljetter till showerna

Även om de flesta shower  är gratis så är det bra att boka platser i förväg de de kan bli fullbokade. Det gör man antingen i förväg på samma webbsida där man checkar in inför kryssningen, alternativt på plats på fartyget via touchskärmar vid hissarna, genom att ringa sin concierge eller gå ner till en bokningsdisk.

Läs mer om att kryssa med Norwegian Getaway

Incheckning och första dagen

Aktiviteter ombord

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...