Näst bästa reseblogg i Momondo Open World Award

Det är alltid kul att uppmärksammas för det man gör och jag blev glad bara att vara en av de nominerade till Momondos tävling för resebloggare. Igår var det middag och prisutdelning i tävlingen på Skyddsrummet på Södermälarstrand i Stockholm och en stor del av de 200 influencers som var med i tävlingen var på plats.

bästa reseblogg i Momondo Open World Award

bästa reseblogg i Momondo Open World Award

Kvällen började med bubbel och middag, sedan drog prisutdelningen igång, där man delade ut pris i fyra olika kateogier: bästa blogg, foto, bästa video och ”open world”. Det var såklart kategori blogg jag tävlade och där kammade jag hem andra platsen!.

bästa reseblogg i Momondo Open World Award

Näst bästa reseblogg i Momondo Open World Award

Det var runt 10 finalister i varje kategori och jag tog alltså hem andrapriset för samlat arbete i kategorin reseblogg. Det vill säga att det var bloggen som helhet man bedömde, inte ett enskilt inlägg, även om jag skickat in ett av mina reportage om Japan till juryn.

Så himla kul att få denna utmärkelse, speciellt i konkurrensen bland alla andra duktiga resebloggare som var med i tävlingen!

bästa reseblogg i Momondo Open World Award

Förstapriset gick till Daniela som driver bloggen Discovering The Planet, en värdig vinnare som ni kan läsa mer om här!

Mer skryt om Matochresebloggen.se

När jag ändå skriver ett skrytinlägg kan jag ju påminna om ett annat pris jag fått!

Golden Pen Award 2016

Förra året fick jag priset Golden Pen Award av Kroatiens turistbyrå för bästa svenska reportage om Kroatien under 2016. Läs mer om det här och här.

Priser i all ära, men jag är ännu gladare över att så många personer hittar till bloggen och att den ständigt ökar – nu är det den näst mest lästa svenska resebloggen med över 25.000 läsare per månad!

 

12 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Öppet Spår 90 – Fast-track till Vasaloppet

Från att inte ha åkt längdskidor sedan jag var barn, till att börja träna förra året och nu...

Champagnelunch med Guldkula – Sveriges mest sålda Champagne

I fredags hade jag den stora glädjen att få komma på en Champagnelunch med Guldkula - skumpan som...

Tom Collins cocktail – en frisk fredagsdrink

Tom Collins är en klassisk cocktail som är en av de enklaste och mest okomplicerade drinkarna som finns...

Mousserande vin från England – överraskande bra med en lång historia

Igår var jag hemma hos Storbritanniens ambassadör, i en stor pampig villa på Djurgården. Anledningen var att där...