Golden Pen Award 2016 – Resultatet

Dela inlägget:

Hur gick det då i Golden Pen Award förra veckan har många undrat? Golden Pen är Kroatiens turistbyrås pris för bästa resereportage om Kroatien och det delas ut i kategorierna TV, Print och Online till journalister från hela världen.

Jag skrev ju om nomineringen här men bloggen ligger lite efter Instagram där jag ofta lägger upp inlägg i realtid när jag reser. Strax efter prisutdelningen i tisdags lade jag ut detta på Instagram:

Skandinaviens bästa resebloggsreportage från 2016

Jag hade visst missuppfattat tävlingen lite, då mina resereportage från Kroatien redan hade utsetts till Skandinaviens bästa från 2016 och det vi nu tävlade om var ett Grand Prix som bara gick till en bloggare i världen. Så på plats fick jag och 5 andra bloggvinnare från exempelvis USA och Belgien ett fint diplom som delades ut av Kroatiens turistminister Gari Cappelli. Grand Prix gick till en annan bloggare från Slovenien – Roni Kordis som bloggar på had.si.

Väldigt trevlig kille som jag hängde en del med under resan och som inspirerade mig till att göra mer film så det kommer ni ser mer av på bloggen, Youtube och Facebook framåt!

Om resan till Kroatien jag hängde med på i samband med prisutdelningen har ni redan kunnat läsa om på bloggen och inom kort kommer det även en film från den resan!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...