fbpx
Matochresebloggen
Okategoriserad Portugal

Midnattsloppet Monte Gordo

Ett kort lopp på stranden strax efter solnedgång. Kanske en försmak av det riktiga midnattsloppet? Igår kväll körde 101 pers minivarianten av Midnattsloppet om drygt 3 km, många av oss utklädda. Väldigt kul litet lopp och jag sprang på drygt 15 min tror jag (får resultaten imorgon). Häftigt att springa i mörkret och dramatiskt med havet, stora vågor och ganska stark men varm vind.

Jag hade en tjej strax bakom mig nästan hela loppet som jag verkligen inte ville släppa förbi. Tror vi springer nästan exakt lika snabbt för jag låg och jagade just henne hela intervallpasset igår. Idag lyckades jag dock ta mig i mål strax innan henne.

Sedan prisutdelning (ja, inte till mig, vinnaren sprang drygt 2 min snabbare) och kall öl, välförtjänt!7

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar