Midnattsloppet Monte Gordo

Dela inlägget:

Ett kort lopp på stranden strax efter solnedgång. Kanske en försmak av det riktiga midnattsloppet? Igår kväll körde 101 pers minivarianten av Midnattsloppet om drygt 3 km, många av oss utklädda. Väldigt kul litet lopp och jag sprang på drygt 15 min tror jag (får resultaten imorgon). Häftigt att springa i mörkret och dramatiskt med havet, stora vågor och ganska stark men varm vind.

Jag hade en tjej strax bakom mig nästan hela loppet som jag verkligen inte ville släppa förbi. Tror vi springer nästan exakt lika snabbt för jag låg och jagade just henne hela intervallpasset igår. Idag lyckades jag dock ta mig i mål strax innan henne.

Sedan prisutdelning (ja, inte till mig, vinnaren sprang drygt 2 min snabbare) och kall öl, välförtjänt!7

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

En dag i Oostende i Flandern – sommarstad vid havet

Mitt första stopp på min pressresa i Flandern var Oostende, en stad vid kusten som är en populär...

Hästräka – en delikatess i Flandern med 500-årig historia

Att fånga hästräkor vid kusten i Belgien har en lång tradition. Numera sker den mesta fångsten med trålare,...

Flanders Finest 2023 – 12 stjärnkockar lagar sina signaturrätter

Flanders Finest 2023 - det är tredje gången som detta matevenemang arrangeras i Flandern - en region i...

Hooja sour – Fredagsdrinken med banan, melon, kiwi och citron

Ända sedan jag hörde Hoojas "Banan, melon, kiwi och citron" har jag varit sugen på att se hur...