Midnattsloppet Monte Gordo

Dela inlägget:

Ett kort lopp på stranden strax efter solnedgång. Kanske en försmak av det riktiga midnattsloppet? Igår kväll körde 101 pers minivarianten av Midnattsloppet om drygt 3 km, många av oss utklädda. Väldigt kul litet lopp och jag sprang på drygt 15 min tror jag (får resultaten imorgon). Häftigt att springa i mörkret och dramatiskt med havet, stora vågor och ganska stark men varm vind.

Jag hade en tjej strax bakom mig nästan hela loppet som jag verkligen inte ville släppa förbi. Tror vi springer nästan exakt lika snabbt för jag låg och jagade just henne hela intervallpasset igår. Idag lyckades jag dock ta mig i mål strax innan henne.

Sedan prisutdelning (ja, inte till mig, vinnaren sprang drygt 2 min snabbare) och kall öl, välförtjänt!7

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...