fbpx
Matochresebloggen
Ibiza Mat

Middag på Ibiza med utsikt över solnedgången och Es Vedra.

Klipp-ön Es Vedra räknas som en av de främsta sevärdheterna på Ibiza och att njuta av solnedgången över Es Vedra samtidigt som man äter en god middag kändes som en perfekt plan för lördagskvällen.

Efter research hittade vi restaurangen Es Boldado som låg perfekt och hade bra recensioner. Vi ringde för säkerhets skull för att boka bord, vilket var tur eftersom det visade sig att de hade stängt för bröllop. Även vårt andra alternativ El Carmen hade stängt för bröllop. Men vårt tredje alternativ Cale d’Hort hade öppet och med hjälp av en person på hotellet (som kunde kommunicera med den spanska personen på andra sidan linan som inte alls kunde engelska) lyckades vi boka ett bord. Sen var det bara att hoppas in i bilen och gasa på i 45 minuter på de slingriga små vägarna för att hinna i tid till solnedgången.


Vi hann precis, även om solen var skymd av moln och vi inte fick en perfekt röd sol som försvann ner i havet. Restaurangen var enkel men hade riktigt bra fisk. Med en stor uteterass och perfekt vy över Es Vedra.

Vi valde nyfångade sardiner till förrätt, nyfångad bläckfisk och sedan en créme catalana.


  
 Denna restaurang kan vi verkligen rekommendera!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar