Lyxhotell på Malta – Iniala Harbour House

Dela inlägget:

Är du sugen på att bo på ett härligt Lyxhotell på Malta kan jag verkligen rekommendera Iniala Harbour House, som jag bodde en natt på under en pressresa till Malta. Iniala Harbour House är ett av Maltas mest exklusiva hotell och är skapat i fyra vackra town houses nere vid  hamnen i Valletta.

Lyxhotell på Malta – Iniala Harbour House

Ett boutiquehotell med endast 23 rum där man välkomnas med att glas champagne medan man checkas in och allt andas lyx här, från inredningen till den eleganta och trevliga personalen.

Lyxhotell på Malta - Iniala Harbour House

Rummen på Iniala Harbour House

Det finns rum i lite olika storlekar och kategorier, vissa med utsikt över hamnen. Jag bodde i ett rymligt rum med högt i tak och fönster mot en lugn gågata och detta var så fint. Ett stort badrum med både badkar och dusch, en väldylld minibar, en walk-in closet och ett stort rum med en dubbelsäng och även en soffa och fotäljer.

Lyxhotell på Malta - Iniala Harbour House

Gym och yoga på Iniala Harbour House

Här finns ett Ett stort gym med både styrketränings- och konditionsmaskiner – till och med stakmaskiner som jag inte set utanför Norden tidigare! En trappa upp har man även yoga-klasser.

Gym och yoga på Iniala Harbour House

Spa på Iniala Harbour House med pool och bastu

Vill man ta det lugnt finns pool och bastu – vill man ta det ännu mer lugnt kan man boka en behandling (man får rabatt som hotellgäst!). Jag tog en massage här som var otroligt skön! Kommer man till Malta under den lite kallare årstiden älskar jag att ha tillgång till bastu. Man håller även på att bygga en utomhuspool på taket av ett av byggnaderna som ska vara klar sommaren 2024.

Spa på Iniala Harbour House med pool och bastu

En av Maltas Michelinkrogar högst upp

Restaurangen högst upp i hotellet blev nyligen den femte michelinkrogen på Malta. Jag fick inte bord där för middag, men åt frukosten i samma lokaler – som bland annat är en stor takterrass. Här fick jag ett bord i solen och såklart var frukosten – som man beställer a la carté – otrolig. Jag tog en egg benedict som kom in så bra den kan bli, med perfekt pocjerade ägg och krämig hollandaise. En svart kaffe och nypressade grapefruktjuice. Ja, en pain au chocolat också!

Ett helt underbart, personligt hotell som jag vekligen kan rekommendera.

Se en kort video från hotellet

Att bo en natt här kostar från 4.000:- för ett dubbelrum för 2 personer med frukost – det dubbla på helger under högsäsong. Vill du bo i ett hörligt lyxhotell på Malta är Iniala Harbour House ett hett tips!

Läs mer om Malta

Jag var på Malta för ett par år sedan och då var det fokus på att utforska städer, stränder och restauranger på Malta och Gozo – kolla in de reportagen nedan!

Detta var en del av en pressresa som arrangerades av Visit Malta. Alla tankar och åsikter är mina egna.

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...