fbpx
Matochresebloggen
Japanresa 2013 Okategoriserad

Kyoto – vilken underbar stad!

Då är jag framme i Kyoto. Härligt! När japaner som jag träffat på resan får höra att jag ska till Kyoto får alla ett stort leende på läpparna och utbrister “åååååhhh… It is very lovely”. Och det är det verkligen.
Checkade in på mitt hotell i ett japanskt rum:
(Ångrade lite att jag inte gjort bättre research gällande rum här i Kyoto, för detta hotell var inte speciellt charmigt, – trots mycket högt betyg på Tripadvisor) men men, inget att göra åt saken nu…)
 
Jag bad hotellet rekommendera en bra restaurang i närheten och så bokade de bord där åt mig. Gick en sväng innan middagen för att få igång aptiten.

Tempel finns det massor av här, imorgon ska jag hyra cykel och kolla in de maffigaste.
Mysiga upplysta små gångar och trädgårdar överallt.
Nu är jag på restaurangen Manjiro och har beställt mat ur denna meny:

 

Tydligen flera rätter, men oklart hur många och vad det är för mat. Blir intressant!

 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar