fbpx
Matochresebloggen
Okategoriserad

Hotell i Tokyo och Kyoto – bokat

Äsh, efter en del fundering om var jag skulle bo optimalt orkade jag inte reseracha mer utan bokade på så jag har det klart. Gick mest på Tripadvisorreviews och bokade det mesta via booking.com så det går ju enkelt att avboka om jag skulle tänka om. Jag tänkte så här:

När jag landar kl 18.00 den 10 sept kommer jag säkert vara trött och det kan vara skönt att ha ett hotell som det är lätt att ta sig till. Men, det känns onödigt att dra på med ett superdyrt hotell när det bara är jag. Väntar med lyxhotellen tills Jenny följer med nästa gång!

Så, nu blev det hotell Shibuya Excel i området Shibuya de första två nätterna.  Bra reviews på Tripadvisor och ligger i ett trevligt område vid en järnvägsstation där tåget från flyget stannar.

Bild på utsikten från Shibuya Excel (hämtad från Tripadvisor)

Efter två nätter är jag kanske lite mer sugen på något annorlunda och då bor jag en natt på Andon Ryokan, designat, enkelt ryokan lite utanför city.

Rum på Andon Ryokan lämpat för mig som Solo Traveller, lånad från http://www.andon.co.jp

 Sedan åker jag till Kyoto och bor där en natt på 9 hours, i en “sleeping pod”…

Sleeping Pod på 9hours, bild från 9hours.jp

Åter till Tokyo och sista natten där bor jag på Shibya Creston Hotel. (Eller, letar nog vidare efter något bättre eller härligare sista kvällen tror jag om jag orkar, ser lite trist ut…)

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar