fbpx
Matochresebloggen
Hotel Bellevue
Hotell Kroatien Okategoriserad

Hotel Bellevue på Lošinj

På ön Losinj i Kvarnenbukten i Kroatien finns det en handfull hotell och vi bodde på Hotel Bellvue som ligger någon kilometer från staden Mali Losinj på ön södra del. Ett helt fantastiskt hotell som efter en omfattande renovering nyöppnade 2014, så allt är verkligen tipptopp. Häng med och kolla in Hotel Bellevue och deras granne Boutique hotel Alhambra.

Hotel Bellevue på Lošinj

Rummen är stora och de flesta har terrasser, många mot pinjeskogen ligger bakom hotellet, med en skymt av havet.
Hotel Bellevue Hotel Bellevue

Spa och bad på Hotel Bellevue

Hotellet har ett stort spa, med en stor inomhuspool och jacuzzi, ångbastu, finsk bastu och turkiskt bad och såklart massa olika behandlingar. Utomhus finns en stor pool och solstolar mot havet. Servicen här är på tå, man hinner knappt lägga sig vid sin solstol innan en servitör kommer och tar upp en beställning.
Hotel Bellevue Hotel BellevueHotel Bellevue Hotel Bellevue

Frukost på Hotel Bellevue

En enorm frukostbuffé och flera kockar som lagar ägg på beställning. Jag tog in min favorit, egg benedict, som de lagade till perfekt med 3-minuters pocherade ägg och fluffig hollandaise. Här har de en stor terrasseras där man kan äta sin frukost – härligt!
Hotel Bellevue Hotel Bellevue Hotel BellevueHotel Bellevue

Boutique hotel Alhambra

En kort promenad längs vattnet från Bellevue hittar man Boutique hotel Alhambra.
Boutique hotel Alhambra
Ett mindre hotell med en bra restaurang med terrass mot havet. Här åt vi en riktigt bra lunch och jag gick en sväng och kollade in rummen på detta hotell – riktigt bra det med!
Boutique hotel Alhambra Boutique hotel AlhambraBoutique hotel AlhambraBoutique hotel Alhambra
Så, två grymma hotell på Losinj i Kroatien. Härlig, lugn känsla på bägge så det är bara att välja – litet boutiquehotell eller stort lyxhotell!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar