fbpx
Matochresebloggen
Okategoriserad

90-årig dam väljer långresa istället för cancerbehandling

I juli 2015 avled 90 -åriga Normas make Leo, hennes lisvpartner sedan 67 år. Under samma period fick Norma en cancerndiagnos och fick ett par olika tuffa behandlingsalternativ av sin läkare. Hon svarade “Jag är 90-år gammal, jag ger mig ut på resa istället”

Så, i Augusti tog hennes sin son och hans fru med sig Miss Norma ut på en lång roadtrip i USA med husbil! De dokumenterar sin resa på Facebooksidan “Driving miss norma” och där kan man se inspirerande bilder som de nedan!

De fick stort stöd för idén från Miss Normas läkare:

“As doctors,” sa läkaren, “we see what cancer treatment looks like every day. ICU, nursing homes, awful side effects and honestly, there is no guarantee she will survive the initial surgery to remove the mass. You are doing exactly what I would want to do in this situation. Have a fantastic trip!”

Och det verkar helt klart som resan är lyckad – Vilket härligt sätt att tillbringa sin sista tid i livet på!

Följ Miss Normas vidare resa på hennes Facebooksida!

Du kanske också är intresserad av...

5 Comments

 • Reply
  HelenaFREEDOMtravel
  1 mars, 2016 at 17:37

  Coolt! Me like 🙂

 • Reply
  Helena
  1 mars, 2016 at 18:20

  Vilken inspiration!

 • Reply
  Dryden - Traveler's Edition
  1 mars, 2016 at 21:11

  Ja, det här är inspiration om något! Härlig story!

 • Reply
  Maria
  6 mars, 2016 at 17:57

  Wow, så inspirerande och vackert! Hon kommer att dö lycklig! <3

 • Reply
  Tove
  7 mars, 2016 at 17:06

  Jag blir sååå glad när jag läser sånt här. Hon kommer verkligen dö lycklig.. Själv hade jag nog valt att åka till London.. Elller jag skulle vilja åka till Paris men hittar liksom aldrig tiden. Hade vilja åka till Paris nu så hittar jag massa billiga resor dit som typ http://www.savly.se/278-kr-till-paris-tur-och-retur-i-april-med-ryanair/ och tänker att jag bara ska köra men så känner jag liksom att jag skulle vilja åka på en romantisk resa dit.. Jag vet inte. Men tack för ditt inlägg 🙂 Verkligen inspirerande

Lämna gärna en kommentar