90-årig dam väljer långresa istället för cancerbehandling

Dela inlägget:

I juli 2015 avled 90 -åriga Normas make Leo, hennes lisvpartner sedan 67 år. Under samma period fick Norma en cancerndiagnos och fick ett par olika tuffa behandlingsalternativ av sin läkare. Hon svarade ”Jag är 90-år gammal, jag ger mig ut på resa istället”

Så, i Augusti tog hennes sin son och hans fru med sig Miss Norma ut på en lång roadtrip i USA med husbil! De dokumenterar sin resa på Facebooksidan ”Driving miss norma” och där kan man se inspirerande bilder som de nedan!

De fick stort stöd för idén från Miss Normas läkare:

“As doctors,” sa läkaren, “we see what cancer treatment looks like every day. ICU, nursing homes, awful side effects and honestly, there is no guarantee she will survive the initial surgery to remove the mass. You are doing exactly what I would want to do in this situation. Have a fantastic trip!”

Och det verkar helt klart som resan är lyckad – Vilket härligt sätt att tillbringa sin sista tid i livet på!

Följ Miss Normas vidare resa på hennes Facebooksida!

5 kommentarer

  1. Jag blir sååå glad när jag läser sånt här. Hon kommer verkligen dö lycklig.. Själv hade jag nog valt att åka till London.. Elller jag skulle vilja åka till Paris men hittar liksom aldrig tiden. Hade vilja åka till Paris nu så hittar jag massa billiga resor dit som typ http://www.savly.se/278-kr-till-paris-tur-och-retur-i-april-med-ryanair/ och tänker att jag bara ska köra men så känner jag liksom att jag skulle vilja åka på en romantisk resa dit.. Jag vet inte. Men tack för ditt inlägg 🙂 Verkligen inspirerande

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

Negroni Sour – Negroni och whisky sour i ett

Negroni Sour är en drink där man tar det bästa från en Negroni och lägger till syra, sötma...

Hotell i Golfe de Morbihan – fyra tips

Under min knappa vecka i Golfe de Morbihan i Bretagne (Frankrike) bodde jag på tre olika hotell -...

Île d’Arz – en vacker ö i Golfe du Morbihan i Bretagne

Golfe du Morbihan är en stor bukt i Bretagne i Frankrike som består av över 40 små öar...

Besök på ostronodling i Golfe de Morbihan, Frankrike

Jag gillar verkligen ostron, så en av höjdpunkterna på resan till Golfe de Morbihan var att ge mig...