Flyget – del 2.

Dela inlägget:

Flyget från Stockholm gick iväg som planerat och jag hamnade nästan längst bak på 61 h. En familj med bebis bakom, men bebin var ovanligt tyst.

 

Ganska snabbt fick vi in maten, självklart
ris och fläskgryta till varmrätt! Det är ju ändå Air China. Godare än snittet vad det gäller flygplansmat. Lite otippat var att drycken kom en halvtimme efter maten.

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

Vardag med Guldkant –  Catarina Königs bakade spetskål

Catarina König är en kokboksförfattare som gjort flera kokböcker efter att hon vann Sveriges Mästerkock 2016 och den...

Brooklyn Lager 35 år – ikonen Garrett Oliver till Stockholm

Brooklyn Lager är en öl med rötterna djupt förankrade i stadsdelen Brooklyn, New York City. Denna öl har...

Saker att göra i Golfe de Morbihan – 10 tips

Golfe de Morbihan - en stor vik på Bretagnes västra kust. Para 2,5 timmar med tåg från Paris...

Negroni Sour – Negroni och whisky sour i ett

Negroni Sour är en drink där man tar det bästa från en Negroni och lägger till syra, sötma...