Finalister i Momondo Open World Awards 2018 – tack!

Dela inlägget:

Momondo Open World Awards är en tävling som arrangeras för resebloggare och liknande influencers och ni som får mitt nyhetsbrev senast såg att jag bad er om en röst för att ta mig till finalen. Tack alla ni som gav mig en röst!

Finalister i Momondo Open World Awards 2018

Idag fick nämligen alla Finalister i Momondo Open World Awards 2018 ett mail med besked om att de är just finalister och jag är en av dem. Chansen att vinna är inte så stor då det är en mängd andra duktiga resebloggare nominerade men det är ändå kul att en jury kommer att titta lite närmare på det reportage jag skickade in som jag är lite extra stolt över och som inte så många andra skrivit om tidigare – skidåkning i Japan.

Prisutdelning på Open World Awards event 23 maj.

Själva prisutdelningen tar plats på ett ”Open World Awards” event som tar plats den 23 maj i Stockholm. Hur det går för mig där och vem som vann kommer ni kunna läsa vidare om här på bloggen!

 

4 kommentarer

 1. Ditt inlägg om skidåkning i Japan var intressant om ett lite ovanligt ämne. Jag tror att du har stor chans. Lycka till!
  Jag är finalist i kategorin samlat arbete. Eftersom min blogg är så nischad mot Disneys olika resmål så är jag övertygad om att jag inte har en chans även om det är jättekul att komma till final och just få någon att titta lite extra på ens arbete.
  Om jag kan ta mig till Stockholm så ses vi där.

  • Hej,

   Tacka Maria, kul att höra!

   Hoppas du kommer till Stockholm. Jag gillar också verkligen nöjesparker men våra barn har vuxit ifrån Disneys’s – så ni är det parker med stora berg- och dalbanor som vi fokuserar på!

   Vänliga hälsninhgar Christian

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Guide till Koh Samet 2023 – stränder, hotell och tips

Guide till Koh Samet! Är du sugen på en semester på en av Thailands absolut vackraste öar? Då...

Afternoon Tea på La Tour med fransk touch

I lördags testade jag La Tour's nya Afternoon Tea med fransk touch - och detta var en lunchupplevelse...

Säsongsmeny på Restaurang Leijontornet

Restaurang Leijontornet i Gamla Stan har fått många bra recensioner den senaste tiden och som en följd snabbt...

Staycation med Julbord på Grand Hotel Saltsjöbaden

I fredags tog jag med min fru på en Staycation med Julbord på Grand Hotel Saltsjöbaden. Detta är...