fbpx
Matochresebloggen
Finalister i Momondo Open World Awards 2018
Okategoriserad

Finalister i Momondo Open World Awards 2018 – tack!

Momondo Open World Awards är en tävling som arrangeras för resebloggare och liknande influencers och ni som får mitt nyhetsbrev senast såg att jag bad er om en röst för att ta mig till finalen. Tack alla ni som gav mig en röst!

Finalister i Momondo Open World Awards 2018

Idag fick nämligen alla Finalister i Momondo Open World Awards 2018 ett mail med besked om att de är just finalister och jag är en av dem. Chansen att vinna är inte så stor då det är en mängd andra duktiga resebloggare nominerade men det är ändå kul att en jury kommer att titta lite närmare på det reportage jag skickade in som jag är lite extra stolt över och som inte så många andra skrivit om tidigare – skidåkning i Japan.

Prisutdelning på Open World Awards event 23 maj.

Själva prisutdelningen tar plats på ett “Open World Awards” event som tar plats den 23 maj i Stockholm. Hur det går för mig där och vem som vann kommer ni kunna läsa vidare om här på bloggen!

 

Du kanske också är intresserad av...

4 Comments

 • Reply
  Liniz
  23 april, 2018 at 21:08

  Ja detta blir mkt spännande!!! Lycka till! Vi ses på kvällen 🙂

  • Reply
   christianmuda
   24 april, 2018 at 20:05

   Lycka till du med Lina!

 • Reply
  Maria
  26 april, 2018 at 10:12

  Ditt inlägg om skidåkning i Japan var intressant om ett lite ovanligt ämne. Jag tror att du har stor chans. Lycka till!
  Jag är finalist i kategorin samlat arbete. Eftersom min blogg är så nischad mot Disneys olika resmål så är jag övertygad om att jag inte har en chans även om det är jättekul att komma till final och just få någon att titta lite extra på ens arbete.
  Om jag kan ta mig till Stockholm så ses vi där.

  • Reply
   christianmuda
   26 april, 2018 at 11:03

   Hej,

   Tacka Maria, kul att höra!

   Hoppas du kommer till Stockholm. Jag gillar också verkligen nöjesparker men våra barn har vuxit ifrån Disneys’s – så ni är det parker med stora berg- och dalbanor som vi fokuserar på!

   Vänliga hälsninhgar Christian

Lämna gärna en kommentar