Disneyland i Paris firar 25 år!

Dela inlägget:

I år firar Disneyland Paris 25 år och det firas under hela 2017. Eller, man firar ju faktiskt varje dag på Disneyland, med parader flera gånger per dag och ett storslaget fyrverkeri varje kväll. Men i år är det extra allt!

Vi var där förra våren hela familjen och älskade parkerna – för det är faktiskt två olika parker numera. Häng med till Disneyland Paris och Walt Disney Studios och få tips inför besöken!

Tåg till Disneyland Paris

Det går RER-snabbtåg hela vägen ut till Disneyland Paris som stannar vid parken, det är klart det snabbaste och billigaste sättet att ta er ut. Här kan ni läsa mer om detaljerna.

Upplev Disneyland Paris

När man anländer Disneyland så är det som att gå in en Disneyfilm. Den stora paradgatan som leder fram till sagoslottet kantas av fantastifulla restauranger och affärer. Det är även här alla parader passerar!

Attraktioner på Disneyland Paris

Här finns något för alla, från ”It’s a small world” som passar även små barn till ”Space Mountain, Mission 2” – en galet vild inomhus berg-och-dalbana i mörker med en 360-graders vridning som startar med att man skjuts uppåt i raketfart. Hela familjens favorit!

Nyheter 2017 på Disneyland Paris

Den 26 Mars öppnar ”Star Tours: The Adventures Continue” en helt ny 3D-attraktion. Då öppnar även ”Star Wars Hyperspace Mountain”

Star Tours: The Adventures Continue

Tips inför besök på Disneyland Paris

Läs mer om Disneyland Paris och parken Walt Disney studios i inläggen från förra året där ni även hittar massa tips inför besöken!

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Resa till Mauritius – alla mina tips

Mauritius är en riktig drömdestination om man längtar efter sol, bad, vackra stränder, fantastiska hotell och riktigt god...

Trogir i Kroatien – med en Unesco-skyddad Old Town

Staden Trogir i Kroatien ligger bara en halvtimme från staden Split och en kvart från den internationella flygplatsen...

Brac i Kroatien – Kroatiens tredje största ö

Brac är den tredje största ön i Kroatien och Milna på Brac är en av de mest populära...

Stockholms bästa spanska restaurang  –   La Tontería i Vasastan

Vilken är egentligen Stockholms bästa spanska restaurang? Ja, om man med riktigt bra menar en geniun spansk restaurang...