Dags för avfärd

Dela inlägget:

Lite resfeber, men inte så farligt. Vaknade kanske lite extra tidigt och efter att ha lämnat kidsen på skola och förskola gick jag hem och fortsatte med detaljplaneringen. Gjorde lite skisser på planer för olika dagar, skrev ut delar av bloggen som jag ville ha med mig i pappersform osv. Så svårt att veta hur mycket jag kommer att hinna med. Det kommer snart att visa sig, nu är det dags att åka till Arlanda!

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...