Bloggresa till Dubai!

Dela inlägget:

Imorgon åker jag till ett ställe som vi var i för två år sedan som jag kände att jag ville se mer av – Dubai! Förra gången vi var där var just innan jag startat bloggen så då blev det bara en lite mer lättsam top 10-lista som blev rapporten från resan.

Nu ska jag äntligen tillbaka! Denna gång åker jag dock på en renodlad bloggresa ihop med några andra stora resebloggare från Finland, Norge och Danmark. Jag kommer som vanligt lägga stort fokus på att hitta bra tips för er som funderar på att åka hit eller redan har bokat en resa hit.

Vi flyger direkt dit med Emirates på lördag efter lunch och när vi landat sent lördag kväll åker vi direkt till hotellet där vi ska bo de första dagarna – Ritz Carlton. Det ser helt fantastiskt ut, bilden ovan är från deras pool och nedan från stranden som ligger vid hotellet…

Bild lånad från Ritz Carlton Dubai

Sen består schemat av några dagar med guidade turer och sightseeing, härliga luncher och middagar, ökensafari med mera. Detta ska bli så himla kul!

Vill ni följa mig och de andra bloggarna som är med på resan i sociala medier så kommer vi alla att använda hashtaggarna #dubainordic och #mydubai. Självklart kommer det även rapporter här på bloggen och på bloggens Instagram, Facebook och Twitter får ni alla mina inlägg.

Har ni varit i Dubai? Vad gillade ni mest?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...