Matochresebloggen
Dubai 2016 Okategoriserad

Bloggresa till Dubai!

Imorgon åker jag till ett ställe som vi var i för två år sedan som jag kände att jag ville se mer av – Dubai! Förra gången vi var där var just innan jag startat bloggen så då blev det bara en lite mer lättsam top 10-lista som blev rapporten från resan.

Nu ska jag äntligen tillbaka! Denna gång åker jag dock på en renodlad bloggresa ihop med några andra stora resebloggare från Finland, Norge och Danmark. Jag kommer som vanligt lägga stort fokus på att hitta bra tips för er som funderar på att åka hit eller redan har bokat en resa hit.

Vi flyger direkt dit med Emirates på lördag efter lunch och när vi landat sent lördag kväll åker vi direkt till hotellet där vi ska bo de första dagarna – Ritz Carlton. Det ser helt fantastiskt ut, bilden ovan är från deras pool och nedan från stranden som ligger vid hotellet…

Bild lånad från Ritz Carlton Dubai

Sen består schemat av några dagar med guidade turer och sightseeing, härliga luncher och middagar, ökensafari med mera. Detta ska bli så himla kul!

Vill ni följa mig och de andra bloggarna som är med på resan i sociala medier så kommer vi alla att använda hashtaggarna #dubainordic och #mydubai. Självklart kommer det även rapporter här på bloggen och på bloggens Instagram, Facebook och Twitter får ni alla mina inlägg.

Har ni varit i Dubai? Vad gillade ni mest?

Du kanske också är intresserad av...

2 Comments

 • Reply
  Helena FREEDOMtravel
  21 maj, 2016 at 04:45

  Önskar trevlig resa! Hälsningar från Kroatien!

  • Reply
   christianmuda
   21 maj, 2016 at 07:56

   Tack Helena! Kroatiens campingplatser ser även de ut att ha härlig utsikt!

Lämna gärna en kommentar