fbpx
Matochresebloggen
Beatus Hotel i Merligen
Hotell Okategoriserad Schweiz

Beatus Hotel i Merligen – spahotell vid sjön Thunersee

Byn Interlaken ligger som man hör lite på namnet mellan två sjöar – Brienzersee och Thunersee. Vid den senare ligger spahotellet Beatus som jag hade läst om och tyckte det verkade så himla härligt, så turistbyrån ordnade så vi kunde besöka detta hotell några timmar på vägen mot flygplatsen tillbaka till Sverige.

Vägen hit går längs med sjön och det är en fantastisk vy!

Beatus Hotel i Merligen Beatus Hotel i Merligen

Beatus Hotel i Merligen

Det vi var mest intresserade av var deras stora spa och varma utomhuspooler, men vi tog först en snabb visning rung i hotellet. De flesta rum har balkonger mot sjön och hade de inte dragit in dimma hade vi sett alperna på andra sidan!

Stora ljusa rum inredda i mjuka färger.  Vissa med egen jacuzzi i anslutning till sovrummet!

Beatus Hotel i Merligen Beatus Hotel i Merligen

Spa på Beatus Hotel i Merligen

Här finns allt man kan tänka sig i spa och wellnessväg. Behandlingar, frisör, manikyr som man bokar tider hos och så en stor del med bastus, jacuzzi, inom- och utomhuspooler och en egen liten sandstrand.

Beatus Hotel i Merligen Beatus Hotel i Merligen Beatus Hotel i Merligen

Kanske den största bubbelpool jag varit i. Att börja med en lång bastu och sedan glida ner i detta 38-gradiga gigiantiska bubbelbad var en helt fantastisk avslutning på vår vistelse i Schweiz och extra skönt efter en heldag skidåkning i First dagen innan!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar