fbpx
Matochresebloggen
Istanbul Okategoriserad

Att boarda ett flygplan

Snart ska jag sitta still i fem timmar så jag måste skynda mig på planet.

Jag har länge undrat varför så många köar för att vara tidigt inne på gaten. Och väl inne på gaten – köa för att tidigt gå på planet – trots att man redan vet exakt var man ska sitta. Möjligen om man bara har handbagage och inte vill riskera att det inte får plats om man kommer in sist. 

När vi reser sitter vi alltid kvar så länge vi kan och jag känner mig som att jag har någon form av VIP-biljett som gör att jag kan stiga på sist utan att köa helt i onödan…
 
Nu har dock nästan alla gått på – så dags att hoppa på flyget till Istanbul
Hur brukar du göra? Går du helst på först eller sist?

Du kanske också är intresserad av...

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  8 maj, 2015 at 11:12

  Peter ser alltid till att vi sitter kvar till sist… Själv blir jag lite sådär rastlös så jag skulle kunna tänka mig att köa fast det inte behövs, haha. Trevlig resa till Istanbul!

  • Reply
   christianmuda
   10 maj, 2015 at 15:14

   Tack! Låter som att Peter har koll på läget! ??

 • Reply
  Dryden.se - Traveler's Edition
  20 augusti, 2016 at 20:01

  Jag förstår inte varför flygbolagen aldrig kommer på hur man ska boarda ett plan. Det är ju nästan alltid kaos och på det så fattar folk inte hur de ska bära sig åt. Steffen-metoden, någon? 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=o9-XjEI8VmA

Lämna gärna en kommentar