fbpx
Matochresebloggen
Hotell Okategoriserad

10 av världens coolaste infinity pooler

Det är få saker jag uppskattar så mycket på hotell som infinity pooler – byggda så det ser ut som att de inte har någon kant och bara fortsätter ut i horisonten. Vissa av dem finns på hotell vid havet, andra högt uppe på en klippa och vissa mitt i staden högst uppe på ett tak. Det de har gemensamt är att de ger otroligt coola utsikter. Häng med och kolla in några av världens häftigaste infinity pooler!

1. Hanging Gardens Ubud, Bali

I Bali, Indonesien hittar vi  Hanging Gardens of Bali hotel – ett femstjärnigt hotell beläget i en djup dal. Här finns en fantastiskt infinity pool som i sig nästan är en anledning att åka hit.

matochresebloggen.se matochresebloggen.se

2. The Joule, Dallas.

Mitt i stan, på tionde våningen av hotellet The Joule i Dallas finns en liten hotellpool som sticker ut 2,5 meter ut i luften. Inget för er med höjdskräck!

matochresebloggen.se

3. The InterContinental i Hong Kong

På taket av lyxhotellet InterContinental i Hong Kong, med utsikt över Victoria Harbor finns en restaurang, ett utomhusspa och denna otroliga infinity pool

matochresebloggen.se

4. Marina Bay Sands hotel

I Singapore, på Marina Bay Sands hotel finns en av världens mest instagrammade infinity pools. 150 meter lång är den en av världens största och från den har man utsikt över hela staden.

matochresebloggen.se

5. Belmond Hotel Caruso

Hotel Caruso ligger i Ravello, en charmig stad på Amalfikusten. Inrymt i ett 1100-talspalats har det en fantastisk infinity pool som verkar sväva mellan himmel och hav.

matochresebloggen.se matochresebloggen.se

6. Four Seasons Safari Lodge Serengeti

I hjärtat av Tanzanias National Park Serengeti ligger Four Seasons Safari Lodge, där man har en infinity pool framför ett vattenhål där giraffer, zebror och elefanter går för att dricka. Att njuta av solnedgången vid denna utsikt vore ju helt magiskt!

matochresebloggen.se matochresebloggen.se

7.  Heritance Kandalama Hotel

Hotellet Heritance Kandalama i Sri Lanka är byggd med utsikt över världens åttonde underverk – rockfästningen Sigiriya. Från poolen har man en fantastiska utsikt över Kandalamasjön.

matochresebloggen.se

8. The Resort at Pedregal

The Resort at Pedregal ligger vid stranden Los Cabos – en av Mexico vackraste stränder. Från poolen kan du njuta av oändliga vyer över sand och hav och samtidigt hålla utkik efter knölvalar och delfiner som ofta simmar förbi.

matochresebloggen.se

9. Clubhotel Riu på Gran Canaria i Maspalomas

 

Detta hotell bodde vi på när vi var på Gran Canaria förra julen. Att de hade en infinity pool där vi kunde njuta av solnedgången var faktiskt det jag gillade allra mest med hotellet. Ni kan läsa mer om det i blogginlägget här.

img_0760.jpeg

10. Grace Santorini

Grace Santorini är ett botuiquehotell på Santorini i Grekland, med en otrolig utsikt och perfekt solnedgång i havet.

matochresebloggen.se

matochresebloggen.se

matochresebloggen.se

Har ni några fler tips på hotell med infinity pools? Kommentera gärna!

Du kanske också är intresserad av...

4 Comments

 • Reply
  Bara brittiskt
  20 oktober, 2016 at 16:24

  Avalon i Göteborg har en takpool som sticker ut och Gothia Towers även den en maffig takpool nu.
  Singapore har länge stått på listan men nu blev jag bra sugen på Hong Kong och Mexico här…

  • Reply
   christianmuda
   21 oktober, 2016 at 17:29

   Ja, måste till Göteborg och testa fler takpooler än den på Clarion Post!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  21 oktober, 2016 at 17:08

  Waow coola! Precis som Bara Brittiskt så tänkte jag på Avalon i Göteborg när jag såg en av poolerna ovan. Har annars ganska begränsad erfarenhet av infiitypooler som campare 😉 Fast den här campingen har en fin pool: http://www.freedomtravel.se/2016/05/naturskon-camping-pa-istrien-i-kroatien/

  • Reply
   christianmuda
   21 oktober, 2016 at 17:28

   Måste ju klart åka och bo på Avalon inser jag! Finns även så många hotell med pooler som är grymma, men som inte är infinty pooler typ den ni länkade till @freedom

Lämna gärna en kommentar