fbpx
Matochresebloggen
Zagreb utsedd till Europas bästa julmarknad
Kroatien Zagreb

Zagreb utsedd till Europas bästa julmarknad för tredje året i rad!

Förra året var jag på Zagrebs julmarknad som året innan utsetts till Europas bästa julmarknad. Zagreb vann även 2016 och idag kom beskedet att Zagrebs julmarknad utsetts till Europas bästa för tredje året i rad.

Det var som vanligt hård konkurrens. Julmarknader från följande städer var nominerade: Cologne Dresden, Madeira, Helsinki, Brno, Tallinn, Bern, Strasbourg, Nuremberg, Montbeliard, Aachen, Manchester, Vienna, Brussels, Leipzig, Metz, Basel, Prague, Trier, Rothenburg, Budapest, Colmar &  Amiens.

Grattis Zagreb!

Stort grattis Zagreb, som förutom julmarknaden har massor med kul att upptäcka som härliga restauranger och barer och ett fantastiskt hotell som ursprungligen byggdes som ett stopp för orientexpressen.

Imorse var jag med i P4 Stockholm för att berätta om julmarknaden. Vill ni lyssna så finns det ca 2 h 46 min in i detta inlägg: https://t.co/nrGv4gDien

Där tipsar jag även om hotell, restauranger och saker att göra i Zagreb. Länkar till dessa tips hittar ni här.

Besök Europas bästa julmarknad

Julmarknaden i Zagreb håller på ända till den 7 januari 2018 så har ni inte planerat upp hela julen är detta ett perfekt resmål! Läs mer om årets julmarknad här. 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar