SUB 50

Dela inlägget:

Åker man på löparresa är det ju lika bra att gå all in. Jag missade att klä mig i löparkläder på själva flygresan men har däremot konsumerat lite löparmedia på vägen över. Jag började med ett avsnitt av Maratonpodden där Petra Månström intervjuar olika profiler inom långdistanslöpning. Bra programformat och Petra är riktigt duktig som programledare (men det är lite svårt för mig som nybörjare att relatera till de elitlöpare som intervjuas…).

Sedan magasinet Runner’s World där jag kunde relatera lite mer till innehållet och förstår nu också att jag ska säga att jag tränar för att klara ”sub 50″ om jag vill springa milen på under 50 minuter och inte vill låta som den nybörjare jag är. I senaste numret fanns träningsprogram för olika ambitionsnivåer och det ser rätt så tufft ut för att nå sub 50 på 8 veckor.

Jag har som tur är längre tid på mig o2ch tänker mig att mitt program även ska innehålla lite styrketräning. Ser fram mot att sätta mig ner med någon av de löparexperter från Sats som är med på resan vilka kommer att hjälpa oss att skapa det perfekta träningsprogrammet för att nå våra mål.

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...