Restauranger för barnfamiljer i London

Dela inlägget:

Det är inte helt självklart att man kan ta med sig barnen på restaurang i London. En mysig gastro-pub med stor uteservering där vi hade tänkt att äta hade en stor ”Children hot allowed”-skylt, medan andra välkomnar barn och har barnmenyer till låga priser. Så, bra tips är att läsa på och boka bord!
Vi åt faktiskt ute mindre när vi bodde i London än vi brukar göra när vi reser, mycket eftersom vi hade lånat ett stort hus och det var enkelt att laga frukost och middag hemma och vi hade även uteplatser med sol som var fantastiskt härliga att sitta på. Där kunde jag och Jenny sitta kvar och prata medan ungarna åt lite snabbare än vi och sedan stack iväg och lekte. Vi hade dessutom ett aktivitetsfokus snarare än matfokus på resan med barnen. Men nästa gång i London kommer jag nog se till att vi bokar bord på lite bra ställen.
Vi åt mest lunch ute men hittade inte riktigt några ställen som det är värt att åka en omväg till. Däremot har andra webbsidor bra tips som vi hade funderat på att följa, men det blev inte så. Exempelvis


När jag läser dessa inlägg nu igen blir jag supersugen på att åka tillbaka och besöka några av de nya ställena som rekommenderas.

Det som är intressant är att vissa tipsar om ställen som The Rainforest Cafe och Giraffe, medan andra verkligen hatar den typen av koncept och vill hitta något mer ”genuint”. Som alltid när man reser och frågar andra om råd/läser tips behöver man förstå vad man själv är ute efter för typ av upplevelse och ställa rätt typer av frågor, inte bara gå på tips rakt av.

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Winter Margarita – Fredagsdrinken är en vintervariant av denna sommarklassiker

Gillar du drinken Margarita kommer du älska en Winter Margarita. Samma goda smaker av sött, salt och surt...

Guide till Koh Samet 2023 – stränder, hotell och tips

Guide till Koh Samet! Är du sugen på en semester på en av Thailands absolut vackraste öar? Då...

Afternoon Tea på La Tour med fransk touch

I lördags testade jag La Tour's nya Afternoon Tea med fransk touch - och detta var en lunchupplevelse...

Säsongsmeny på Restaurang Leijontornet

Restaurang Leijontornet i Gamla Stan har fått många bra recensioner den senaste tiden och som en följd snabbt...