Restauranger för barnfamiljer i London

Dela inlägget:

Det är inte helt självklart att man kan ta med sig barnen på restaurang i London. En mysig gastro-pub med stor uteservering där vi hade tänkt att äta hade en stor ”Children hot allowed”-skylt, medan andra välkomnar barn och har barnmenyer till låga priser. Så, bra tips är att läsa på och boka bord!
Vi åt faktiskt ute mindre när vi bodde i London än vi brukar göra när vi reser, mycket eftersom vi hade lånat ett stort hus och det var enkelt att laga frukost och middag hemma och vi hade även uteplatser med sol som var fantastiskt härliga att sitta på. Där kunde jag och Jenny sitta kvar och prata medan ungarna åt lite snabbare än vi och sedan stack iväg och lekte. Vi hade dessutom ett aktivitetsfokus snarare än matfokus på resan med barnen. Men nästa gång i London kommer jag nog se till att vi bokar bord på lite bra ställen.
Vi åt mest lunch ute men hittade inte riktigt några ställen som det är värt att åka en omväg till. Däremot har andra webbsidor bra tips som vi hade funderat på att följa, men det blev inte så. Exempelvis


När jag läser dessa inlägg nu igen blir jag supersugen på att åka tillbaka och besöka några av de nya ställena som rekommenderas.

Det som är intressant är att vissa tipsar om ställen som The Rainforest Cafe och Giraffe, medan andra verkligen hatar den typen av koncept och vill hitta något mer ”genuint”. Som alltid när man reser och frågar andra om råd/läser tips behöver man förstå vad man själv är ute efter för typ av upplevelse och ställa rätt typer av frågor, inte bara gå på tips rakt av.

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...