Donera pengar, vinn resa till Las Vegas och se Tiësto!

Dela inlägget:

I 15 år jobbade jag extra som DJ och jag gillar fortfarande ny musik. Det bästa sättet att hitta ny musik förutom Spotifys ”New Music Friday”- och ”Release Radar”-listor är för mig Tiëstos Podcast. Han släpper en ny mix varje vecka och har just passerat 500 veckors podcastande. Perfekt att ladda ner på mobilen inför resan!

Tiësto gör insamling till förmån för cancerforskningen

Nu gör Tiësto en insamling till förmån för cancerforskningen och alla som donerar är dessutom med i utlottningen av en resa till Las Vegas för att se en av Tiësto’s shower. Här hängde jag självklart på och satte in lite pengar – både en viktig sak att skänka pengar till & chans att dessutom vinna en resa! Här finns en länk om ni är sugna på att läsa mer eller donera pengar och samtidigt vara med i utlottningen av denna resa! På köpet stiger tydligen ens karma direkt, perfekt så här inför jul! (Använder ni denna personliga länk istället får både ni och jag en extra lott i dragningen).

Självklart satte detta igång drömmar om att åka (tillbaka) till Vegas…

Resa till Las Vegas

Resa till Las Vegas

Jag var i Las Vegas för 20 år sedan, då som student med ganska tight budget. Vi var fyra personer som delade på ett dubbelrum och åt på billiga bufféställen. Låt säga att jag skulle kamma hem detta pris, vad skulle jag då göra nu?

1. Bo lite lyxigare

Las Vegas har ju väldigt många lyxiga hotell så det är svårt att välja ett visst utan att ha varit där på så länge, men Mandarin Oriental, mitt på ”the strip” ser härligt ut!

Resa till Las Vegas

Vill (eller har man inte råd) att bo på hotellet kan man åka upp i deras bar och njuta av utsikten!

Resa till Las Vegas

2. Äta lite bättre

Vegas kryllar av bra restauranger, men en som många skriver om en bit från ”the strip” är Raku, en japansk restaurang med sushi, sashimi och grillat. Här finns 18 till restaurangtips!

3. Se Tiesto på Hakkasan

Tiesto spelar oftast på Hakkasan nightclub när han är i Vegas, så den kväll han spelar där skulle vi såklart gå dit för lite partaj. Som vinnare av priset borde man kunna få hänga lite med Tiesto på scen va?

hakkasan las vegas

4. Takbarer i Las Vegas

Jag älskar takbarer och har som mål vid varje resa att försöka besöka minst en i varje ny stad jag besöker. Några som jag skulle besöka i Vegas är dessa:

VooDoo Steakhouse

Beer Park – med 100 olika craft beers på fat!

Flyga till Las Vegas

Man kan flyga till Las Vegas med till exempel SAS eller Brittish Airways från Stockholm med ett byte. Om man kan åka på en lördag har Norwegian direktflyg Stockholm – Las Vegas för så lite som 2.500:- t/r om man exempelvis åker mellan 18-25 Mars. Övriga veckodagar får man göra ett byte även med Norwegian.

Har du varit Vegas mer nyligen än jag? Vad gillade du mest i Vegas? Kommentera gärna!

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

Vardag med Guldkant –  Catarina Königs bakade spetskål

Catarina König är en kokboksförfattare som gjort flera kokböcker efter att hon vann Sveriges Mästerkock 2016 och den...

Brooklyn Lager 35 år – ikonen Garrett Oliver till Stockholm

Brooklyn Lager är en öl med rötterna djupt förankrade i stadsdelen Brooklyn, New York City. Denna öl har...

Saker att göra i Golfe de Morbihan – 10 tips

Golfe de Morbihan - en stor vik på Bretagnes västra kust. Para 2,5 timmar med tåg från Paris...

Negroni Sour – Negroni och whisky sour i ett

Negroni Sour är en drink där man tar det bästa från en Negroni och lägger till syra, sötma...