NY-tips från vänner

Dela inlägget:

Efter att ha suttit i kvällssolen och läst guideböcker så Jag lade jag ut frågan på Facebook till mina vänner som hade varit i NY vad deras bästa tips var. Bra och flera nya idéer som jag inte hade tänkt på tidigare:

”Ta en promenad på High Line, en nedlagd tåglinje som ligger på västra sidan. Den är upphöjd så man för en annorlunda utsikt ner på gatorna. Går från 34:e gatan och slutar nere i Meatpacking district…”

”Låter härligt! Skulle också tipsa om High Line. Avsluta med eko-burgare på Chelsea Market. Helikoptertur över Manhattan är värt varenda öre! Bland det häftigaste jag gjort! Takbarer med utsikt är läckert, t ex Strand Hotel, 33 W 37th St Midtown West. Barnguidning på MoMa verkade kul! Trevlig resa!”
”Naturhistoriska museet med dinosaurieben. Zoo i central park. Lejonkungen på Broadway (ett måste för alla). Boka biljetter för teater och frihetsgudinnan redan nu”.
”Coney Island!!!”
”Brandy library, ett par tusen olika sorters whisky och andra spritsorter med möjlighet till en cigarr på verandan mitt i city..:)”.
”Vi tyckte det var kul att hänga i central park såklart, även de stora leksaksaffärerna gillade barnen (FAO Schwarz och nån annan vid Times Square). Vi älskade Naturhistoriska museet. Sen åt vi frukost på le pain quotidien och hängde i Bryant park. Även High line var poppis och mysiga restauranger i meatpacking. Åk upp i Rockefeller center och titta på utsikten. Vi var inte i Brooklyn men förstått att parkerna, fiken och restaurangerna är ännu bättre där!”
Nu är det bara några dagar kvar tills vi åker, spännande!

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...