fbpx
Matochresebloggen
Okategoriserad

Istanbul – det perfekta weekendresemålet!

När man har besökt klassiska weekendstäder som Paris, London och Berlin, vart åker man sen? jo – till Istanbul! En stad som verkar ha allt om man gillar mat, coola barer, varma bad, fascinerande kultur och vackra byggnader.

I Maj åker vi dit på en långhelg utan barn och det ska bli så himla kul. I vanlig ordning är det jag som gör mest research och jag har redan fått en massa bra tips av en vän som har en vän som bott i Istanbul. I denna blogg kommer jag dela med mig av de bästa tipsen och sedan när vi väl är där nere, självklart besöka alla ställen och noggrant dokumentera våra upplevelser!

Har du några tips på saker vi absolut inte får missa? Maila mig gärna på christian.muda@gmail.com!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar