fbpx
Matochresebloggen
Restauranger i Stockholm Takbar

Invigning av &terrassen – en av Stockholms hemligaste takterrasser!

Äntligen är sommarvädret tillbaka och finns det något härligare än att ta något kallt att dricka på en takterrass om man är kvar i stan? I veckan var det Invigning av &terrassen – en av Stockholm mest hemliga terrasser, En trappa upp från gatan på Apelbergsgatan 40, i Best Western & hotel.

Här finns en liten takterrass på en innergård som nu på sommaren blommar upp och blir en italiensk piazza. Kall rosé., frozen margaritas och nygräddad pizza.. Ett perfekt ställe att ta en after work på – eller hänga på en het dag i sommar då deras stora parasoller kommer väl till pass

Vem är detta för?

Vill du ha en lite mindre, intimare takterrass med gott om sittplatser – samt gillar pizza och frozen margaritas är detta ett perfekt val. Avslappnad stämning och trevlig personal. Bra att veta är att den ligger bara en trappa upp, inramad av högre byggnader, så man har inte utsikten över takåsarna eller lång kvällssol. Men helt klart värt ett besök – kanske ett stopp på en barrunda på en handfull av Stockholms alla takbarer. För de senaste åren har det ju verkligen poppat upp allt fler vilket verkligen är kul!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar