fbpx
Matochresebloggen
Mat

Från Surfers till Bouqerian

Det är alltid lika spännande att testa nya restauranger man läst om men inte ätit på. Men, i Stockholm behöver man ju (liksom i alla andra storstäder) ha bra framförhållning för att få bord på just dessa nya ställen. Just nu är jag väldigt sugen på att äta på Surfers som Nöjesguiden rankar som bäst just nu och som också fått bra recensioner i DN.

När jag tog en spontan-aw i veckan med en kompis började vi med att naivt gå förbi Surfers för att se om det gick att få ett bord, men det var helt fullt hela kvällen och till skillnad från t ex Lilla Ego där man alltid kan ställa sig med en drink och vänta på ett av drop-in-platserna kunde vi inte här ens ta en drink i baren – den var så liten att den bara var för de gäster som bokat bord men var lite tidiga. (De hade heller inga drop-in platser). Inte helt enkelt att boka bord på Surfers som är en av de få ställen som bara tar bokning över telefon om/när de hinner svara (inte alls onlinebokning).

Istället gick vi till Bouqeria där vi bara behövde vänta 20 minuter för att få ett bord. Älskar verkligen allt med detta ställe – trevlig personal, härlig atmosfär och supergoda Tapas.

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar