fbpx
Matochresebloggen
Exit Games Stockholm
Escape Games Escape room Okategoriserad

Exit Games Stockholm – vi spränger upp en rysk spionbas

Vi har fått upp ögonen för Escape rooms och i helgen testade vi ett nytt spel, nere på Exit Games på söder. Ett Escape room är en utmaning man har en timme på sig att lösa via kluriga logiska uppgifter. Hitta mönster, dolda ledtrådar, chiffer, pussel etc. Vi testade det första gången när vi var i Gdansk i somras och blev helt fast – hela familjen!

Exit Games – Escape room i Stockholm

Exit Games finns på två platser i Stockholm – i gamla stan och på söder. Vi testade den senare och där valde vi spelet “Mission Undercover”.

Exit Games Stockholm

Innan start fick vi tydliga instruktioner om vårt uppdrag!

Vi spränger upp en rysk spionbas

Här var utmaningen att ta sig in längst in i en gammal “rysk spionbas”, spränga upp den och hinna ta sig ut – allt på sextio minuter. Rekordet är att klara den på 28 minuter, men vi är fortfarande nybörjare och trots råd från spelledaren som övervakar spelet via kameror och ger tips om man kör fast i en viss utmaning lyckades vi inte ta oss ut innan bomben “sprängdes”, även om vi var väldigt nära all lyckas.

Exit Games Stockholm Exit Games Stockholm Exit Games Stockholm Exit Games Stockholm

Klart kul spel, man har lyckats bra med skapa en autentisk bunkermiljö och smarta genomtänkta klurigheter. Kan klart rekommenderas om man gillar Escape rooms. Just denna funkade bra att göra med barnen som är 9 och 11, men det finns även andra lite mer otäcka spel för vuxna som “The collector”.

Vill ni spela är ett tips att boka en dryg vecka i förväg, tiderna bokas upp snabbt!

Mer info hos Exit Games på exitgames.se

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar