Matochresebloggen
Hotell Comfort Norrköping
Hotell

Comfort Hotell Norrköping – nybyggt vid strömmen 

Jag kommer frän Norrköping och mina föräldrar bor fortfarande kvar där, medan jag och mina syskon numera bor i Stockholm. Nu när både jag och mina två syskon har två barn var får vi inte plats allihopa hemma hos våra föräldrar när vi hälsar på, så då bor vi oftast på hotell. De senaste gångerna har vi bott på Comfort Hotell Norrköping – ett nybyggt hotell vid strömmen i och jag tänkte visa lite hur det ser ut här!

Läget Comfort Hotell Norrköping

Norrköping city är så litet att det egentligen inte spelar någon roll var man bor. Detta hotell ligger vid strömmen, ca 5 minuters promenad från Rådhuset i Norrköping. Härlig utsikt mot strömmen (inte från rummet vi bodde på men från femte våningen!) och så här ser det ut strax utanför hotellet, där rådhuset syns en bit bort.
Hotell Comfort Norrköping

Vardagsrum vid receptionen

Hotellet har en reception som även fungerar som bar, med tillhörande vardagsrumsdel, datorhörna och loungedel. Trevlig och pratsam personal som tipsade om nya restauranger som öppnat i Norrköping (t ex nya Restaurang Gin som jag blev sugen på att testa nästa gång vi är i Norrköping). När barnen hade somnat gick vi ner till denna trevliga yta och tog på personalens förslag självklart in en lokal öl!
Hotell Comfort Norrköping Hotell Comfort Norrköping Hotell Comfort Norrköping
Nere i lobbyn finns även två datorer man kan låna om man t ex vill göra research inför kommande resor. 🙂
Comfort Hotel Norrköping

Rummen på Comfort Hotel

Denna gång bodde vi i ett stort familjerum med bäddsoffa för barnen. Tidigare har vi istället tagit två dubbelrum med dörr emellan, lite mer ostört när barnen kan somna i eget rum. Med facit i hand bokar vi nog två dubbelrum nästa gång, på helgerna kostar det bara runt 1200:- för två rum med dörr emellan jämfört med 900:- för ett dubbelrum.  Hotellet har tyvärr ingen bastu, men det finns ett gym med löpband och massa hantlar.

Comfort Hotel NorrköpingComfort Hotel NorrköpingHotell Comfort NorrköpingHotell Comfort Norrköping
Så här ser de sammankopplade rummen ut, smidigt!
Comfort Hotel Norrköping

Frukosten på Comfort Hotel Norrköping

Bra frukost, med bland annat bacon och äggröra som är gjord på färska ägg de knäckt samma morgon, inte på en dunk med äggsmet som jag vet är vanligt på många hotell. Croissanter fanns sist vi bodde här, men denna gång hade de tagit slut när vi kom ner till frukosten. Däremot gott om annat färsk bröd från ett lokalt bageri och jag gillar detaljer osm att man kan ta in havregrynsgröt utan kostnad om man blir sugen.
Hotell Comfort NorrköpingComfort Hotel NorrköpingHotell Comfort Norrköping

Lazy sunday med utcheckning 18.00

Är man riktigt trött efter en sen lördagskväll  kan man ta det riktigt lugnt på söndagarna här. Frukosten serveras fram till 12.00 och sedan kan man gå och lägga sig igen och sova vidare några timmar… utan extra kostnad kan man få utcheckning klockan 18 om man vill.

Hotell Comfort Norrköping

Parkering:

Hotellet har egen parkering där det kostar 100:- per dygn att stå, men på helgerna finns det gott om platser på gatan utanför där det är gratis att stå efter klockan 15 på lördagarna och hela söndagarna.

Sammantaget om Comfort Hotel Norrköping

Sammantaget, ett fräscht och prisvärt hotell med bra frukost och smidig parkering. Kan rekommendera detta när ni ska bo på hotell i Norrköping! Läs mer på deras webb,

Du kanske också är intresserad av...

2 Kommentarer

 • Reply
  Dryden - Traveler's Edition
  20 april, 2017 at 08:46

  Oj, utcheckning klockan 18. Och även fint med äggröran kan jag tycka. Utsidan och entrén såg också himla fin ut, nästan som ett “hål” i väggen! 🙂

  • Reply
   christianmuda
   20 april, 2017 at 10:01

   Ja Dryden, äkta äggröra borde alla hotell ha! Och perfekt med sovmorgon tills det är lagom att äta middag!

Lämna gärna en kommentar