Bird & Bone – med Miamis bästa fried chicken

Dela inlägget:

Vår första kväll i Miami ville vi äta utomhus och testa något riktigt amerikanskt, så vi bokade middag på Bird & Bone som vi hade fått tips om. Restaurangen ligger i det klassiska hotellet The Confidante, mitt på Miami Beach och har en stor uteservering. Vi tog en Uber dit från vårt lägenhetshotell, klart smidigaste sättet att ta sig runt i Miami.

Uber i Miami

Bird and Bone i Miami

Vi kom tidigt direkt, när de öppnade klockan 18 och startade med en Strawberry Smash – en cocktail på bourbon, jordgubb, mint, rosmarin och citron – så god och fräsch.

Bird and Bone i Miami

 

Barnen fick den  fördrink som vi alltid tar in till dem (som inte finns på menyn men som alltid går att ordna) på lika delar ananasjuice och soda. Bättre än läsk och festligare!

Bird and Bone i Miami

I vanlig ordning frågade jag servitören vilka de populäraste rätterna var och utgick från dem när vi beställde. Till förrätt tog jag grillade ostron med citron och koriander. Jag gör ofta ostron med chili och koriander hemma, men att få dem grillade tog dem till en extra dimension. Så himla gott!

Bird and Bone i Miami

Bird and Bone i Miami

Min fru tog in “Jars”, burkar med olika röror och barnen delade på en sallad. Gott även det, även om det inte var på samma nivå som ostronen!

Bird and Bone i Miami

Miamis bästa fried chicken

Bird and Bone’s fried chicken har nyligen utsetts till Miamis bästa, så den var jag tvungen att testa. En bisarrt stor portion med krispig kyckling, perfekt saftig, toppad med majonnäs och picklad gurka. Supergod! Jag orkade bara hälften men vi tog med resten i en låda och åt som lunch nästa dag! Denna skulle en hel familj kunna dela på!

Miamis bästa fried chicken

Vi blev alla mätta, men kunde på något sätt ändå få plats för att dela på en liten dessert. Som dock inte heller den var så liten. En glassbomb som räckte till oss alla…

Miamis bästa fried chicken

Restaurangen fylldes på medan vi satt där och när vi gick var det helt fullt på uteserveringen. Så härligt att starta Miamivistelsen med en riktigt klassisk amerikansk matupplevelse!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...