TvÄ dagar kvar till Istanbul

Saker jag alltid gör dagarna innan avresa:

1) Kollar vÀdret varannan timme. Helt meningslöst att kolla sÄ ofta, men vÀdret styr ju vÀldigt mycket hur man upplever ett resmÄl. Nu ser det ut att bli skapligt bra vÀder i Istanbul till helgen, hoppas prognosen stÄr sig!

vÀder

2) Kollar upp var hotellet och andra platser vi ska besöka ligger. Brukar jobba med stjÀrnmarkeringar i Google Maps för att skapa en överblick. Till min glÀdje sÄg jag dÄ att de tre takbarer jag fÄtt tips om ligger pÄ promenadavstÄnd frÄn varandra och Àven nÀra vÄrt hotell.

Karta

Hotellet ja – jag hade ju tĂ€nkt mig The Marmara Para som sĂ„g helt fantastisk ut med en grym takpool. Men nĂ€r vi skulle boka sĂ„g vi som tur var denna lilla notis;

Marmara

SÄ dÄ letade vi vidare efter nÄgot annat hotell och fastnade för Rixos Pera istÀllet. Ingen pool dÀr heller iofsg, men sÄg vÀldigt stort och pampigt ut!

3) Skriver ut alla bekrÀftelser pÄ flyg, hotell, listor pÄ saker att besöka. Jag har ju gjort en del research som ligger hÀr pÄ bloggen, sÄ det Àr bara att copy och pasta in i ett word-dokument. Det skulle vara grymt att Àven ha ett turkiskt SIM-kort sÄ man kan navigera sig med mobilen och Google Maps pÄ plats. Det gjorde jag t ex nÀr jag vara i Japan och det var supersmidigt. Ska nog köpa ett sÄnt om det finns nÀr vi Àr pÄ plats i Istanbul!

4) Packa dÄ? Det skjuter jag upp sÄ lÀnge det bara gÄr. HATAR att packa!

2 kommentarer

  1. HĂ€rligt med sol, men oj, kan det vara sĂ„ kallt i Istanbul? Vi har runt 25 grader i Frankrike nu, och det ska bli 29 grader i helgen… SpĂ€nnande med Istanbul för övrigt! DĂ€r har jag aldrig varit, men skulle gĂ€rna besöka!

    • Hej, jo – otippat att det inte var varmare hĂ€r. Men igĂ„r och idag har det varit superfint! HĂ€rligt med Frankrike – man kan verkligen rekommendera Istanbu!

LĂ€mna ett svar

VĂ€nligen ange din kommentar!
VÀnligen ange ditt namn hÀr

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen pÄ bloggen!

LĂ€s mer

Bartenderkurs i Stockholm – Cocktailworkshop med Bartendrr

Sugen pÄ att lÀra dig mer om drinkar och gÄ en bartenderkurs i Stockholm? DÄ har jag ett...

Kurs för förarintyg bĂ„t – nu ska jag Ă€ntligen lĂ€ra mig navigera

Äntligen har det blivit av att boka en kurs för förarintyg bĂ„t - och Ă€ven en kurs i...

Uppgradering till SAS Plus med poĂ€ng – Ă€r det vĂ€rt?

PÄ vÀgen hem frÄn Italien lade jag ett bud pÄ att uppgradera min ekonomibiljett med SAS till SAS...

Blodapelsin sour med honungssirap

Blodapelsiner - sÄ goda i drinkar och nu Àr det perfekt tid att njuta av dem. Vi nÀrmar...