fbpx
Matochresebloggen
Pirate Water Falls Legoland Billund
Danmark Legoland Okategoriserad Tävling

Vinn en övernattning på Legoland Holiday Village och 2-dagars entré till Legoland!

Update 26/4 23.00: Tävlingen är avslutat. Tack till alla 150 personer som var med och tävlade och ett stort grattis till Jenny Pareigis som vann priset – en övernattning på Legoland Holiday Village och 2-dagars entré till Legoland Billund.

///

Nu kan du vara med och tävla om en övernattning på Legoland Holiday Village och 2-dagars entré till Legoland Billund. Jag tycker verkligen det är så kul att kunna lotta ut detta fina pris i samarbete med Legoland Billund Resort då jag var med vår son på Legoland för två år sedan och hade superkul!

Vi spenderade dels en heldag på Legoland men även en dag på Lalandia som ligger strax intill med det gigantiska inomhusbadet Aquadome.

Aquadome Lalandia Billund Tornadon

Men detta är inte allt som finns på Legoland Holiday Village, här finns även Givskud Zoo, Lego House, härliga stränder och mycket mer – du hittar mer information om Legoland Holiday Village här.

Vinn en övernattning på Legoland Holiday Village och 2-dagars entré till Legoland!

Vad av allt man kan göra på Legoland Holiday village lockar dig mest och varför? Skriv in ditt svar nedan så är du med och tävlar om:

  • Övernattning för 2 vuxna och 2 barn på Legoloand Holiday village i Billund. 
  • Två dagars entré till Legoland Billund för 2 vuxna och 2 barn.

/Här fanns det tidigare ett formulär – det är borttaget nu då tävlingen är avslutad/

Detaljer: Tävlingen är öppen för bidrag fram till 26/4 klockan 23.00. Presentkortet på vinsten kan nyttjas valfritt datum under 2018.

Allmänna villkor för tävlingen hittar du här.

Lycka till!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar