Matochresebloggen
Mat Restauranger Restauranger i Stockholm

Thefork.se – ett nytt sätt att hitta erbjudanden hos restauranger

Nere i Europa har “TheFork” varit marknadsledande vad det gäller restaurangbokningar i flera år. För ett par år sedan köpte Tripadvisor bolaget och satsar nu på att ta förstaplatsen för bordsbokningar online även i Norden. Man startade upp den svenska sidan thefork.se (finns även som app) för ett drygt år sedan. Här kan man dels som vanligt boka bord online, men man kan även hitta specialerbjudanden mellan 20-50% rabatt som restaurangerna lägger ut om de har lediga bord en viss dag eller tid på dagen.

Matochresebloggen.se inleder nu ett samarbete med TheFork där jag kommer att testa deras lösning för att hitta bra erbjudanden, boka bord och sedan recensera de restauranger jag bokat via Thefork.se. Ska bli kul dels att hitta lite andra restauranger än de jag brukar gå på och även se om det funkar som utlovat med rabatten etc.

Så här funkar det att boka bord med Thefork;

1). Gå in på Thefork.se och välj stad. Än så långe finns tjänsten för restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Borås och Visby (och så i en rad städer ute i Europa).

1 välj stad

2). Välj bland erbjudanden i just din stad eller stadsdel

2 erbjudanden i min stad

3). Välj den restaurang som du blir mest sugen på att testa

3 välj restaurang

4). Välj tid och boka bordet – klart!4 välj tid

 

5). För varje bokning som görs tjänar man även bonuspoängen “Yums”. En vanlig bokning ger 100 Yums. När man har 1000 Yums får man 100 kronor rabatt på nästa restaurangbesök!

Har ni bokat bord med TheFork i Sverige eller utomlands? Hur tyckte ni det funkade? Nästa vecka ska jag testa att boka och gå ut och äta på en av restaurangerna, jag återkommer med rapport om hur det funkade!

Inlägget görs i samarbete med TheFork, men åsikterna är som vanligt mina egna. 

 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar