Smaka på Stockholm – vi testar maten!

Dela inlägget:

Smaka på Stockholm är en årlig återkommande Matfestival i Kungsträdgården i Stockholm. Här finns en mängd foodtrucks samt pop-ups från flera vanliga restauranger som Farang, Mathias Dahlgren, The Plant, Bar Agrikultur eller Phils Burger.

Smaka på StockholmSmaka på Stockholm

Dessutom är det varje dag underhållning på kungsans stora scen och vissa tider är det kockdueller och liknande arrangemang.

Smaka på Stockholm

Vi testar maten på Smaka på Stockholm.

Jag tog med familjen för att prova lite av maten på Smaka på Stockholm. Vi startade med en liten kryddig potatisrätt från The Plant. God och fräsch!

Smaka på Stockholm

Nästa rätt var från Italiens stånd där vi köpte 10 små grillade lammspett – läckert!

Sonen tog en stor högrevsburgare som ”varmrätt” medan vi andra fastnade för tacos och ”krossad avokado” från Nu. Supergoda!

Smaka på StockholmSmaka på Stockholm

Det finns gott om sittplatser på stora långbord i mitten av Kungsträdgården om man inte kniper något av de mindre borden vid respektive stånd.

Smaka på Stockholm

Maten serveras på papperstallrikar och man får ölen i plastglas, men det är ändå ett kul koncept. Att kunna botanisera bland alla matalternativ och känna dofter från de olika köken. Jag kan absolut rekommendera en sväng hit i veckan – kom hungrig!

Öppettider Smaka på Stockholm 2018

5-9 JUNI 11-23.00

10 JUNI 11-22.00

Läs mer på smakapastockholm.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Resa till Mauritius – alla mina tips

Mauritius är en riktig drömdestination om man längtar efter sol, bad, vackra stränder, fantastiska hotell och riktigt god...

Trogir i Kroatien – med en Unesco-skyddad Old Town

Staden Trogir i Kroatien ligger bara en halvtimme från staden Split och en kvart från den internationella flygplatsen...

Brac i Kroatien – Kroatiens tredje största ö

Brac är den tredje största ön i Kroatien och Milna på Brac är en av de mest populära...

Stockholms bästa spanska restaurang  –   La Tontería i Vasastan

Vilken är egentligen Stockholms bästa spanska restaurang? Ja, om man med riktigt bra menar en geniun spansk restaurang...