Resedagbok som app – testa gratisappen Wowanders!

Dela inlägget:

I samarbete med Wowanders

Jag driver ju en reseblogg som är ett perfekt sätt att dokumentera mina resor på och jag gillar att gå tillbaka och läsa gamla inlägg, för att påminna mig om hur härligt det var! Det är också bra när någon vän eller läsare frågar om tips om en viss stad, då kan jag skicka en länk till ett visst reportage.

Men, för alla er som inte bloggar har det saknats ett smidigt sätt att enkelt dokumentera sina resor och dela med sig av sina tips. Tills nu!

Jag har testat den nya appen Wowanders och den funkar bra redan nu, även om den fortfarande utvecklas.

Resedagbok som app – testa gratisappen Wowanders!

Wowanders heter en ny gratisapp där man enkelt kan ladda upp bilder från sina resor. Appen hämtar sedan data om var bilden är tagen och länk till det stället (restaurang, hotell osv). Du kan skriva in ett par rader text och ge ett betyg mellan 1-5 stjärnor. Jag testade detta når jag var i Dubai och så här ser det ut i appen:

Resedagbok som app - testa gratisappen Wowanders!

Resedagbok som app - testa gratisappen Wowanders!

Om dina vänner skaffar samma app kan ni se varandras resor och tips, både per vän eller sorterat per land.

Enklast är att koppla appen mot Facebook så hittar appen dina vänner som har appen automatiskt.

Appen är ny så jag har bara några vänner med appen men på sikt kommer man säkert kunna hitta tips från fler vänner och restips från hela världen här.

Resedagbok som app - testa gratisappen Wowanders!

Får du sedan samma fråga som jag brukar få – ”har du tips om var man ska äta i … ” kan du till och med exportera ut de tips du vill som en webblänk som kan skickas till vem som helst via e-mail eller sms. Klicka här om du vill se hur inläggen ser ut via webblänken.

Riktigt bra och enkel app som jag verkligen kan rekommendera, även om den fortfarande är under utveckling.

Jag använde den alltså på min senaste Dubairesa och nu hittar ni många av mina tips från Atlantis The Palm i appen. Smidigt att ta med på resan inte minst.

Ni laddar Wowanders där appar finns och Wowanders webbsida hittar ni här!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Resa till Mauritius – alla mina tips

Mauritius är en riktig drömdestination om man längtar efter sol, bad, vackra stränder, fantastiska hotell och riktigt god...

Trogir i Kroatien – med en Unesco-skyddad Old Town

Staden Trogir i Kroatien ligger bara en halvtimme från staden Split och en kvart från den internationella flygplatsen...

Brac i Kroatien – Kroatiens tredje största ö

Brac är den tredje största ön i Kroatien och Milna på Brac är en av de mest populära...

Stockholms bästa spanska restaurang  –   La Tontería i Vasastan

Vilken är egentligen Stockholms bästa spanska restaurang? Ja, om man med riktigt bra menar en geniun spansk restaurang...