Resedagbok som app – testa gratisappen Wowanders!

Dela inlägget:

I samarbete med Wowanders

Jag driver ju en reseblogg som är ett perfekt sätt att dokumentera mina resor på och jag gillar att gå tillbaka och läsa gamla inlägg, för att påminna mig om hur härligt det var! Det är också bra när någon vän eller läsare frågar om tips om en viss stad, då kan jag skicka en länk till ett visst reportage.

Men, för alla er som inte bloggar har det saknats ett smidigt sätt att enkelt dokumentera sina resor och dela med sig av sina tips. Tills nu!

Jag har testat den nya appen Wowanders och den funkar bra redan nu, även om den fortfarande utvecklas.

Resedagbok som app – testa gratisappen Wowanders!

Wowanders heter en ny gratisapp där man enkelt kan ladda upp bilder från sina resor. Appen hämtar sedan data om var bilden är tagen och länk till det stället (restaurang, hotell osv). Du kan skriva in ett par rader text och ge ett betyg mellan 1-5 stjärnor. Jag testade detta når jag var i Dubai och så här ser det ut i appen:

Resedagbok som app - testa gratisappen Wowanders!

Resedagbok som app - testa gratisappen Wowanders!

Om dina vänner skaffar samma app kan ni se varandras resor och tips, både per vän eller sorterat per land.

Enklast är att koppla appen mot Facebook så hittar appen dina vänner som har appen automatiskt.

Appen är ny så jag har bara några vänner med appen men på sikt kommer man säkert kunna hitta tips från fler vänner och restips från hela världen här.

Resedagbok som app - testa gratisappen Wowanders!

Får du sedan samma fråga som jag brukar få – ”har du tips om var man ska äta i … ” kan du till och med exportera ut de tips du vill som en webblänk som kan skickas till vem som helst via e-mail eller sms. Klicka här om du vill se hur inläggen ser ut via webblänken.

Riktigt bra och enkel app som jag verkligen kan rekommendera, även om den fortfarande är under utveckling.

Jag använde den alltså på min senaste Dubairesa och nu hittar ni många av mina tips från Atlantis The Palm i appen. Smidigt att ta med på resan inte minst.

Ni laddar Wowanders där appar finns och Wowanders webbsida hittar ni här!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

Saker att göra i Golfe de Morbihan – 10 tips

Golfe de Morbihan - en stor vik på Bretagnes västra kust. Para 2,5 timmar med tåg från Paris...

Negroni Sour – Negroni och whisky sour i ett

Negroni Sour är en drink där man tar det bästa från en Negroni och lägger till syra, sötma...

Hotell i Golfe de Morbihan – fyra tips

Under min knappa vecka i Golfe de Morbihan i Bretagne (Frankrike) bodde jag på tre olika hotell -...

Île d’Arz – en vacker ö i Golfe du Morbihan i Bretagne

Golfe du Morbihan är en stor bukt i Bretagne i Frankrike som består av över 40 små öar...