fbpx
Matochresebloggen
Royal-St.Georges hotel
Hotell Schweiz

Lyxhotell med anor i Interlaken

Interlaken är en liten by två timmar med tåg från Zurich eller en timme från Bern. Den är populär bland turister året runt, på vintern som utgångspunkt för skidåkning och resten av året för exempelvis vandring. Här finns flera stora pampiga lyxhotell med anor från sent 1800-tal som man renoverat varsamt. På de största är det lite samma känsla som på Grand Hotell i Stockholm (och ungefär samma prisläge), andra har mer känslan av ett lyxigt botuiquehotell och klart lägre priser.

Royal-St.Georges hotel i Interlaken

Vi bodde en natt på härliga Victoria Jungfrau Hotel & Spa  som är ett botuiquehotell byggt i slutet av 1800-talet.  Pampigt med högt i tak, stuckaturer, tjocka mattor  och vackra möbler. Ett av rummen vi fick var ett av fem rum där de bevarat så mycket som möjligt av ursprungsinredningen, vilket märktes mest i badrummet där både handfat och toalettstol pryddes av ett lejonhuvud!

  Royal-St.Georges hotel Royal-St.Georges hotel Royal-St.Georges hotel Royal-St.Georges hotel

 

Royal-St.Georges hotel

Supergod stor frukostbuffé, alert och trevlig service. Här skulle jag gärna bo igen!

Royal-St.Georges hotel Royal-St.Georges hotel

Fler Hotell i Interlaken

Victoria Jungfrau Hotel & Spa är utan tvekan det lyxigaste hotellet i Interlaken med ett stort spa. Här ligger priserna på drygt 5.000:- natten men det kan absolut mäta sig med Grand Hotell i Stockholm som ligger på samma prisnivå. Vill man få en känsla för hotellet utan att bo här kan man boka bord i deras populära Italienska restaurang Sapori som ger en idé om hur resten av detta hotell ser ut!

ICTORIA-JUNGFRAU Grand Hotel & SpaICTORIA-JUNGFRAU Grand Hotel & Spa is

Vi testade Royal-St.Georges hotel i samarbete med hotellet, men åsikter och tankar är som vanligt mina egna!

Du kanske också är intresserad av...

1 Comment

  • Reply
    Liniz
    22 januari, 2018 at 15:22

    Ser riktugt trevligt ut 😉

Lämna gärna en kommentar