Hyra skidor i Åre på Alpindepån

Dela inlägget:

I samarbete med Alpindepån

När jag var i Åre i helgen låg min skidutrustning kvar på landet i Dalarna så det var bara att hyra utrustning på plats. Ganska skönt att slippa släpa på sakerna, men var ska man hyra? Efter lite research hittade jag Alpindepån som ligger vid Åre Torg, som med 20% onlinerabatt verkar vara klart billigaste stället att hyra skidor på i centrala Åre.

Hyra skidor i Åre med rabatt

För att få rabatten på 20% bokar man online minst tre dagar i förväg, men man kan såklart bara gå in och hyra utan förbokning till vanligt pris.

Hyra skidor i Åre med rabatt

Hyra skidor i Åre med rabatt

Fördel med att hyra skidor är att få ett par nyslipade, nyservade skidor och i mitt fall tog jag ett par som var lite mer avancerade än de jag har på landet.

I skidhyran ingår hjälm, dock inte skidglasögon. Mina nya skidglasögon som jag köpte förra året låg även de kvar på landet, men jag hittade ett par gamla rackare hemma som jag fick med mig som fick duga.

Hyra skidor i Åre med rabatt

Riktigt bra service och trevlig personal. Man kan här dessutom förvara hela utrustningen i butiken när man är klar för dagen. Man kan då slippa gå tillbaka i pjäxor till hotellet och släpa på skidorna. Skorna kan man lämna i butiken under dagen medan man åker. Nästa morgon hämtar man upp grejorna igen. Så smidigt!

Jag kan verkligen rekommendera att hyra skidor på Alpindepån om ni kommer utan utrustning till Åre! Boka på alpindepan.se

Skidåkning i Åre

Under Alpina VM som det var den weekend jag var uppe var det helt fullbokat på alla hotell men väldigt lite folk i backarna. Läs mer om skidåkning i Åre under VM här.

Hyra skidor i Åre med rabatt

5 kommentarer

  1. Det verkar ha varit riktigt härlig skidåkning också! Kanske lite synd att det inte blev skidåkning för oss den här gången, men det kommer kanske väl tillfällen hoppas jag 🙂 Kul helg i Åre i alla fall!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Resa till Mauritius – alla mina tips

Mauritius är en riktig drömdestination om man längtar efter sol, bad, vackra stränder, fantastiska hotell och riktigt god...

Trogir i Kroatien – med en Unesco-skyddad Old Town

Staden Trogir i Kroatien ligger bara en halvtimme från staden Split och en kvart från den internationella flygplatsen...

Brac i Kroatien – Kroatiens tredje största ö

Brac är den tredje största ön i Kroatien och Milna på Brac är en av de mest populära...

Stockholms bästa spanska restaurang  –   La Tontería i Vasastan

Vilken är egentligen Stockholms bästa spanska restaurang? Ja, om man med riktigt bra menar en geniun spansk restaurang...